Φραστικά πυρά ΣΦΑΜ κατά ΕΠΣΛ

13/01/2012 - 22:32 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2012 - 22:43

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Αιολικού Μυτιλήνης, αναφορικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ενδεχόμενη τιμωρία του ποδοσφαιριστή του Αιολικού Πραξιτέλη Βούρου, λόγω της μη συμμετοχής του στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη τις προηγούμενες μέρες στη Χίο.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας στρέφουν τα πυρά τους κατά της Ένωσης, διερωτώμενοι τίνος συμφέροντα εξυπηρετεί, σε μια περίοδο που ο Αιολικός στοχεύει στην άνοδο και την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά: "Το είδαμε κι αυτό. Σε μια στιγμή, όπου ο Αιολικός καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για την άνοδο στην Γ' Εθνική, η ΕΠΣΛ προτίθεται να τιμωρήσει τον παίκτη της ομάδας μας, Πραξιτέλη Βούρο, δημιουργώντας τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ας μας πούνε οι κύριοι της ΕΠΣΛ, αν λειτουργούν για το καλό του λεσβιακού ποδοσφαίρου και με ποια κριτήρια. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιρίστη συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του απέναντι στον Αιολικό και στην Εθνική ομάδα παίδων, όπου αγωνίζεται.

Ζητάμε από την τοπική Ένωση να λειτουργεί με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά απέναντι σε όλους τους ποδοσφαιρίστες, όλων των σωματείων, που καλεί στις διοργανώσεις. Θεωρούμε την ενδεχόμενη τιμωρία του ποδοσφαιριστή άκρως προκλητική και προσβλητική για το μέγεθος και την ιστορία του ΑΙΟΛΙΚΟΥ και την προσφορά του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΣΛ".

Το είδαμε και αυτό. Σε μια στιγμή όπου ο Αιολικός καταβάλλει τεράστια  προσπάθεια για την άνοδο στην Γ΄Εθνική η ΕΠΣΛ προτίθεται να τιμωρήσει τον παίκτη της ομάδας μας, Πραξιτέλη Βούρο, δηνιουργούντας  τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Ας μας πούνε οι κύριοι της ΕΠΣΛ αν λειτουργούν για το καλό του Λεσβιακού ποδοσφαίρου και με ποια κριτήρια. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιρίστη συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του απέναντι στον Αιολικό και στην Εθνική ομάδα παίδων όπου αγωνίζεται.  
Ζητάμε από την τοπική Ένωση να λειτουργεί με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιρίστες όλων των σωματείων που καλεί στις διοργανώσεις.
Θεωρούμε την ενδεχόμενη τιμωρία του ποδοσφαιριστή άκρως προκλητική και προσβλητική για το μέγεθος και την ιστορία του ΑΙΟΛΙΚΟΥ και την προσφορά του στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο.
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΣΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey