Μαύρα περιβραχιόνια με Σαλαμίνα

18/01/2012 - 11:42 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2012 - 11:57

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού, αναφορικά με τον ξαφνικό θάνατο του πρώην Προέδρου της ομάδας της Μυτιλήνης Λευτέρη Πατρικόπουλου, σήμερα τα ξημερώματα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν, στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας, για την 11η αγωνιστική του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, να φορέσουν οι παίκτες μαύρα περιβραχιόνια, ενώ έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να πάρουν το "ok" της ΕΠΟ και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά: "Χρυσός άνθρωπος με ήθος, ένας επιχειρηματίας με καινοτόμες ιδέες, ένας Πρόεδρος με διάθεση να προσφέρει στον Αιολικό μας. Και το έκανε απλόχερα.

Ο Λευτέρης Πατρικόπουλος δε ζει πλέον ανάμεσά μας. Έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες και άφησε πίσω του πολλές και ευχάριστες αναμνήσεις από την περίοδο, κατά την οποία προέδρευσε στον ιστορικό σύλλογο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Λευτέρη.

ΥΓ: Τιμώντας τη μνήμη του, ο Αιολικός θα αγωνιστεί φορώντας μαύρα περιβραχιόνια στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ έχει ήδη ζητηθεί εγγράφως προς τη διοργανώτρια αρχή, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey