Είπε και... ευχαριστώ στην ΕΠΣΛ!

18/01/2012 - 18:01 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2012 - 20:21

Τραγελαφικές καταστάσεις συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, μεταξύ Αιολικού και ΕΠΣ Λέσβου, με τις δύο πλευρές αφού... κονταροχτυπήθηκαν για το θέμα του Πραξιτέλη Βούρου και την απουσία του από τη Μικτή Λέσβου, ξαφνικά ως δια μαγείας άρχισαν τους... χαριεντισμούς!

Ο Ποντικός: «Σούσι σέρβιρε στο χθεσινό της δείπνο η ΕΠΣ Λέσβου! Ωμό, σαν τους... εκβιασμούς της!»

 

Ποιος αλήθεια πιστεύει ότι η αβρότητα των λόγων του ΔΣ του Αιολικού προς την ΕΠΣΛ, δεν ήταν προιόν πίεσης δεδομένου πως το... φαινόμενο της κωλοτούμπας το έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν από πολλά τοπικά σωματεία, που από τη μία ημέρα στην άλλη έπαιρναν πίσω τα αρνητικά τους σχόλια, ή παράπονα προς την ΕΠΣΛ;

Βέβαια σήμερα πρωταγωνιστής σε αυτην τη νέα κωλοτούμπα είναι δυστυχώς ολόκληρος Αιολικός. Που για 1000 ή 3000 ευρώ (εξαρτάται τι πρόστιμο προβλεπόταν να πέσει από την ΕΠΣΛ), όχι απλά δεν εμμένει στην υπεράσπιση της μη τιμωρίας του Βούρου, αλλά κάνει και στροφή 180 μοιρών... Με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται αναφορικά με τη σοβαρότητα και την ισχύ που θέλει να βγάζει προς τα έξω η διοίκηση της μεγάλης ομάδας του νησιού και την προάσπιση της ιστορίας, αλλά και της κουλτούρας της.

Εμείς αναδημοσιεύουμε όπως οφείλουμε την ανακοίνωση της ομάδας της Μυτιλήνης, η οποία πλέκει το εγκώμιο της ΕΠΣ Λέσβου και του Σταύρου Ψαρρόπουλου, λέγοντας ουσιαστικά και... ευχαριστώ για την ποινή της μιας αγωνιστικής προς τον Βούρο και το χρηματικό πρόστιμο των 500 ευρώ.

Θαυμαστός ο μικρόκοσμος του λεσβιακού ποδοσφαίρου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού:

"Αναφορικά με τη φημολογούμενη αντιπαράθεση μεταξύ του Αιολικού, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου και κατ’ επέκταση του Προέδρου της κ. Σταύρου Ψαρρόπουλου, η διοίκηση του συλλόγου μας θα ήθελε μέσω αυτής της ανακοίνωσης να τονίσει πως ουδέποτε διαταράχθηκαν οι σχέσεις μας.

Θεωρούμε λήξαν το ζήτημα που προέκυψε, αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πραξιτέλη Βούρο και τη μη συμμετοχή του στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα με τη Μικτή Λέσβου.

Ο... Γκασμάς:  "Αφού θα... έμπαινε, καλύτερα να την έτρωγαν... ασάλιωτη! Την... τιμωρία!"

Θέλουμε δε να δηλώσουμε, πως οι σχέσεις Αιολικού και ΕΠΣΛ παραμένουν καλές και η εκτίμησή μας προς τον κ. Ψαρρόπουλο, απεριόριστη.

Η Ένωση, προσπαθώντας να βρίσκεται δίπλα σε όλες τις ομάδες του νησιού για το καλό του λεσβιακού ποδοσφαίρου, συμπαραστέκεται στον Αιολικό μας και στον αγώνα που δίνει για την επιστροφή του στις μεγάλες κατηγορίες.

Πιστεύουμε τέλος, πως οι παράγοντες της ΕΠΣ Λέσβου θα συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας μας, όπως έκαναν και στο παρελθόν.
Το ΔΣ του Αιολικού"

Σχόλιο sportlesvos.gr:Το γράψαμε και στην είδηση της τιμωρίας του Βούρου το σημειώνουμε και τώρα... Η ΕΠΣ Λέσβου καλείται στα πειθαρχικά της συμβούλια να πορεύεται και με το πνεύμα των κανονισμών, όχι μόνο με το γράμμα τους... Αυτη η διαφοροποίηση κάνει τη διαφορά. Αλλιώς δε θα χρειάζονταν άνθρωποι στα συμβούλια. Θα μπορούσαν να βάλουν και κομπιούτερ να τα εκτελούν. Όμως βρίσκει και τα κάνει, αναμφίβολα. Γιατί δε μιλάμε πια για τον Παπανικολή, ή την Αναγέννηση, που υπό το φόβο του χαρατσιού, δικαιολογημένα υπαναχωρούν στις διενέξεις τους με την ΕΠΣΛ. Μιλάμε για ολόκληρο Αιολικό...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey