Αποδεκατισμένος με Σαλαμίνα

20/01/2012 - 13:22

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Αιολικού για τα πολλές απουσίες εν όψει του αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας, για την 11η Αγωνιστική του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν μπορεί να υπολογίζει στον μακροχρόνια απόντα Κώστα Αποστολίδη, που εκτίει την 4η αγωνιστική της ποινής του, στον Πραξιτέλη Βούρο, που τιμωρήθηκε από την ΕΠΣΛ, στον Αλέξη Καδή που απβλήθηκε στο ματς του Λαυρίου, αλλά και στον Κώστα Κάρδαρη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Μέσα σε όλα αυτά προστέθηκε και ο τραυματισμός του Μπάμπη Μουρατίδη στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, σε μια άτυχη στιγμή κατά την οποία ο ποδοσφαιριστής πάτησε άτσαλα στο παγωμένο τερέν και ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα. Η συμμετοχή του στο ματς με τον Αίαντα κρίνεται αμφίβολη, ωστόσο δεν αποκλείεται με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, να πάρει χρόνο συμμετοχής εάν κριθεί απαραίτητο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα τον διευθύνει ο Τσαπάρας, με βοηθούς τους Λάμπο και Πιτταούλη, άπαντες του Συνδέσμου Χίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey