Νέος γυμναστής ο Κώστας Βασδέκης

21/01/2012 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2012 - 14:09

Με τρίτο κατά σειρά γυμναστή για τη φετινή σεζόν συνεργάζεται ο Αιολικός, που προσέλαβε τον Κώστα Βασδέκη στο ρόλο του προπονητή φυσικής κατάστασης.

Πρόκειται για έμπειρο κόουτς, που στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Βέροια, την ιστορική Αλεξάνδρεια και το Μακροχώρι στη Δ' Εθνική, αλλά και στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην Ημαθία απ' όπου κατάγεται.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B', ο Κώστας Βασδέκης έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στις ομάδες που δούλεψε και αποτελεί σίγουρα μια δυνατή προσθήκη στο τιμ του Αιολικού.

Ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης του Αιολικού, που πήρε άμεσα να μελετήσει τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες πρόσφατα, κατέχει οργανική θέση καθηγητή στη Λέσβο, κάτι που βοήθησε λόγω και της κενής θέσης γυμναστή στον Αιολικό, μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Μάριο Λουτραγώτη αρχικά και τον Ανέστη Πουλιόγλου στη συνέχεια, ώστε να συμφωνήσει με την ομάδα της Μυτιλήνης και να αποτελέσει στενό συνεργάτη του Δημήτρη Σπανού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey