Σε απολογία ο... φευγάτος!

28/02/2012 - 14:50

Ο Δημήτρης Σπανός έριξε τη βόμβα προς το τέλος της Συνέντευξης Τύπου, αμέσως μετά το ματς με τον Ιωνικό, λέγοντας πως μπορεί να αποχώρησαν από την ομάδα κάποιοι παίκτες την περίοδο του Ιανουαρίου, όμως θα φύγει ακόμα ένας τις επόμενες μέρες, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα.

Ο προπονητής του Αιολικού δε θέλησε να δώσει συνέχεια και δεν επεκτάθηκε στις δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως για το συγκεκριμένο θέμα θα τοποθετηθεί η διοίκηση. Το γεγονός πως το προγραμαμτισμένο διοικητικό συμβούλιο δεν έγινε χθες, λόγω Καθαράς Δευτέρας, μετέθεσε τις εξελίξεις για σήμερα.

Σε λίγη ώρα, στις 15:00, αναμένεται να ξεκινήσει το ΔΣ του Αιολικού και οι πληροφορίες του sportlesvos.gr λένε πως ο προπονητής έχει παραπέμψει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή σε απολογία προς τη διοίκηση, κάτι που σημαίνει πως θα παρευρεθεί στα γραφεία ενώπιον του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου και των λοιπών μελών του συμβουλίου.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον επιθετικό Παναγιώτη Δελόλμα, που έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον Ιωνικό λόγω ίωσης. Μένει να ξεκαθαριστεί πλέον από τη διοίκηση, αν ο ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, που προκάλεσε αυτή την αντίδραση από τον προπονητή Δημήτρη Σπανό και ποια θα είναι τελικά η τιμωρία που θα του επιβληθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey