Κερδίζει και πιάνει κορυφή!

24/03/2012 - 10:40 Τελευταία τροποποίηση στις 24/03/2012 - 11:09

Το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο στη μάχη για την άνοδο στη Γ' Εθνική, δίνει σήμερα στη Βάρη ο Αιολικός με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα (15:00). στο πλαίσιο της 20ης Αγωνιστικής του Περιφερειακού Πωταθλήματος.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, μετά το θρίμαβο της περασμένης εβδομάδας επί του Αχαρναϊκού και να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η ομάδα του Μενιδίου έχει ρεπό, ώστε να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου.

Ο Δημήτρης Σπανός κράτησε χαμηλούς τόνους τις προηγούμενες ημέρες, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του, αφού ο σημερινός αγώνας είναι ίσως πιο δύσκολος απ' ότι το ντέρμπι, λόγω της απρόβλεπτης αγωνιστικής συμπεριφοράς του Αστέρα Βάρης, που άλλωστε "καίγεται" για βαθμούς.

Ο προπονητής του Αιολικού δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Βουργουτζή, που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Επιστρέφει ωστόσο από τιμωρία ο Πραξιτέλης Βούρος κι έτσι δεν πονοκεφαλιάζει για τη σύνθεση της αμυντικής γραμμής.

Ο αγώνας στη Βάρη θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι για συγκοινωνιακούς λόγους, ενώ τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής έχουν σέντρα μία ώρα αργότερα. Το sportlesvos.gr θα μεταδόσει "λεπτό προς λεπτό" την αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey