Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου [vid]

01/04/2012 - 21:45 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2012 - 22:04

Οι δύο προπονητές συμφώνησαν στη Συνέντευξη Τύπου πως το σημερινό ματς θα μπορούσε να καταλήξει είτε στη μία είτε στην άλλη ομάδα, καθώς και ότι το "Χ" δε βολεύει κανέναν.

Ο προπονητής της Τριγλίας Ραφήνας Πέτεος Τσιγκούλης χαρακτήρισε επιτυχία το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Αιολικό, ενώ σε ότι αφορά τη μάχη της ανόδου τόνισε πως θα κριθεί ανάμεσα σε Αιολικό και Κερατσίνι, αφήνοντας εκτός διεκδίκησης τον Αχαρναϊκό.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Σπανός επεσήμανε πως στο σημερινό ματς η ομάδα του κινδύνεψε να χάσει, γιατί η Τριγλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους διεκδικητές της ανόδου.

Ο προπονητής του Αιολικού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ωστόσο πήρε πάνω του την ευθύνη της απώλειας των βαθμών.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Αιολικός από τους αρμόδιους του Δήμου Λέσβου σχετικά με τη χρήση του "Ταρλά", καθώς και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου πριν από τα ματς της ομάδας της Μυτιλήνης, σε σχέση με εκείνα που δίνει η ΑΕΛΚ στο ίδιο γήπεδο.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ

Δείτε σε βίντεο τη Συνέντευξη Τύπου

{youtube}xzbrtZv-io4{/youtube}

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey