Δεν ξέχασαν το "δικό" τους Μιχάλη!

04/04/2012 - 21:11 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2012 - 22:45

Οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού από το Σύνδεσμο της Μυτιλήνης επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης το ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Πανσερραϊκού και συναντήθηκαν με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο πρώην προπονητής του Αιολικού παραμένει ακόμα και σήμερα ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων, μετά το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμά του τη σεζόν 2007-08 από τη Μυτιλήνη, τότε που κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες ο Αιολικός τερμάτισε στην 6η θέση της Γ' Εθνικής πίσω από ομάδες που στην πορεία αγωνίστηκαν μέχρι και Super League (Παναιτωλικός, Ηλιούπολη, Διαγόρας, Κόρινθος και Παναχαϊκή).

Τα μέλη του ΣΦΑΜ είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Αθηναίο τεχνικό, ενώ στη συνέχεια πέρασαν από το ξενοδοχείο και μέλη της τότε διοίκησης του Αιολικού.

Ο νυν προπονητής του Πανσερραϊκού αισθάνθηκε πολύ όμορφα από την επίσκεψη παλιών και γνώριμων του προσώπων και μάλιστα οι παράγοντες της ομάδας των Σερρών έμειναν ενυπωσιασμένοι από το πόσο αγαπητός είναι στους ανθρώπους του Αιολικού ο Μιχάλης Γρηγορίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey