Εντυπωσίασε ο Βούρος στη Χόφενχαιμ

06/04/2012 - 11:19 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2012 - 23:48

Το ταξίδι του Πραξιτέλη Βούρου στη Γερμανία, όπου δοκιμάστηκε από τη Χοφενχάιμ, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού ο ταλαντούχος Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Βούρος έφτασε την περασμένη Κυριακή στο Χόφενχαιμ, όπου παρακολούθησε αρχικά τον αγώνα της ομάδας νέων με αντίπαλο τη Σααρμπρίκεν. Εν συνεχεία, τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και όσοι τον συνόδευσαν στη Γερμανία, βρέθηκαν στις κερκίδες της Rhein Neckar Arena όπου η Χόφενχαιμ υποδέχθηκε τη Σάλκε για την Μπουντεσλίγκα.

Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, ο ποδοσφαιριστής του Αιολικού συμμετείχε σε διπλές προπονήσεις κερδίζοντας τα εύσημα των Γερμανών προπονητών, οι οποίοι έμειναν αρκετά ικανοποιημενοι και από τις επιδόσεις του ταλαντούχου Μυτιληνιού στα ειδικά τεστ αλτικότητας, ταχύτητας και σπριντ, στα οποία υποβλήθηκε.

Τόσο ο Πραξιτέλης όσο και ο πατέρας του, όπως επίσης και ο παλαίμαχος άσος του Αιολικού Λάκης Μέγας που ταξίδεψε μαζί τους στη Γερμανία, έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις αθλητικές εγκταστάσεις τόσο του προπονητικού κέντρου όσο και της ακαδημίας της Χόφενχαιμ.

Από τη μεριά του και ο Μυτιληνιός μάνατζερ Αχιλλέας Χατζηνικολάου, ο οποίος έκανε τις επαφές με τη γερμανική ομάδα, δήλωσε στο sportlesvos.gr: "Το ταξίδι μας στη Γερμανία πήγε αρκετά καλά. Μείναμε ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία, αλλά και το πως μας υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της Χόφενχαιμ, όπως επίσης και από την παρουσία του Πραξιτέλη στις προπονήσεις, αφού έδειξε καλά στοιχεία. Για τη Χόφενχαιμ το τριήμερο αυτό προπονήσεων ήταν αρκετό, ώστε να διαπιστώσουν τις δυνατότητες του Βούρου. Δε θα υπάρξει δηλαδή επόμενη δοκιμή. Πλέον αναμένουμε την απόφαση τους και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό για όλες τις πλευρές."

Θετικά ήταν όμως και τα σχόλια των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, μελών του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και προσωπικών φίλων του Αχιλλέα Χατζηνικολάου, που τους συνόδευσαν στο Χόφενχαιμ, συμβουλεύοντας σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί τον ταλαντούχο Πραξιτέλη Βούρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey