Βαριά "καμπάνα" στον Κουτρομπίλα

07/04/2012 - 09:43

H συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την Παρασκευή 6 Απριλίου επεφύλασσε βαριά... καμπάνα για τον Γενικό Αρχηγό του Αιολικού Γιώργο Κουτρομπίλα, καθώς επίσης και για την ίδια την ομάδα της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναγράφηκαν στο Φύλλο Αγώνα από το διαιτητή Τσαπάρα, μετά την ήττα του Αιολικού με σκορ 0-2 μέσα στον Ταρλά, η ΕΠΟ τιμώρησε τον Κουτρομπίλα με δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο 700 ευρώ, επιβάλλοντας επιπρόσθετο πρόστιμο ύψους 700 ευρώ στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Μάλιστα, δεδόμενης της αποβολής του Κουτρομπίλα από το γήπεδο και στο πρόσφατο ματς κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας, θεωρείται απίθανο ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού να καταφέρει να κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: Κηρύσσει τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΙΛΑ, εκπρόσωπο του σωματείου ΑΙΟΛΙΚΟΣ, και το σωματείο ΑΙΟΛΙΚΟΣ πειθαρχικώς ελεγκτέους και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες και στο σωματείο ΑΙΟΛΙΚΟΣ χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ (ΑΓΩΝΑΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, 22.01.2012)."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey