Βέρρος: "Ο Μιχαλάκης χαίρει άτυπης ασυλίας..."

19/04/2012 - 22:36 Τελευταία τροποποίηση στις 19/04/2012 - 22:53

Άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου του Αιολικού Ταξιάρχη Βέρρου, το όνομα του οποίου εμπλέχτηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μέσω της αναφοράς του δημοτικού συμβούλου Άρη Χατζηκομνηνού, στη δραστηριότητα της συζύγου του, που εργάζεται στην Πολεοδομία.

Ο κ. Βέρρος, εξαπολύει με επιστολή του στα τοπικά μέσα, σκληρή επίθεση κατά του κ. Χατζηκομνηνού για τον οποίο αναφέρει πως λειτουργεί σαν «υπάλληλος» του κ. Μιχαλάκη στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και κατά του Πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες ημέρες είμαι αποδέκτης πρωτοφανούς επίθεσης από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής κ. Μιχαλάκη, τόσο ως φυσικό πρόσωπο όσο και σαν πρόεδρος του Δ.Σ. του Αιολικού. Η αρχή έγινε από το «πασχαλινό» μήνυμά του, μέσω συνέντευξης που έδωσε σε ηλεκτρονικό μέσο και που αναδημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο όπου με ύβρεις, απειλές, κομπασμούς και σενάρια επιστημονικής φαντασίας επιτέθηκε για πολλοστή φορά σε πρόσωπα – τα οποία δεν τολμά να κατονομάσει αλλά τα φωτογραφίζει –αλλά και στο Δ.Σ. του Αιολικού.

Το αποκορύφωμα της αήθους επίθεσης έγινε χτες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χατζηκομνηνός εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του αυτή επιτέθηκε ονομαστικά στη σύζυγό μου εμπλέκοντάς την στο θέμα της καταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, ένα θέμα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την παρέμβαση της Γ.Γ Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, λόγω της άρνησης των αρμοδίων επιτροπών να βεβαιώσουν την ασφάλειά της εγκατάστασης.

Επιτροπές στις οποίες δεν μετέχει η σύζυγός μου, το αμάρτημα της οποίας ήταν να απαντήσει ως υπάλληλος της Πολεοδομίας, σε Εισαγγελική παραγγελία και σε σχετικό έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου μετά από καταγγελία που έγινε σε χρόνο που δεν είχα καμία σχέση με τον Αιολικό.

Βέβαια ο κ. Χατζηκομνηνός ενεργώντας ως δικηγόρος του κ. Μιχαλάκη – ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση και παρακολουθούσε την παράσταση του «υπαλλήλου» του –έκανε ότι μπορούσε να δικαιολογήσει τον μισθό του και δικαίωσε για μία ακόμη φορά το Λεσβιακό λαό που τον έστειλε εκεί που τον έστειλε. Το εντυπωσιακό ήταν η στάση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου που του επέτρεψε να σπιλώνει ανθρώπους που δεν ήταν παρόντες προκειμένου να πάρει την απάντησή του και μάλιστα από τηλεοράσεως αφού οι συνεδριάσεις μεταδίδονται από τοπικό κανάλι.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μιχαλάκης χαίρει μίας άτυπης ασυλίας τόσο από τη Δημοτική αρχή όσο και από άλλες Αρχές. Θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει χωρίς τίποτα να τον αγγίζει. Οι εποχές όμως που η οικονομική επιφάνεια και οι σχέσεις με πολιτικούς αρκούσε για να έχεις την δυνατότητα να ενεργείς κατά το δοκούν και να λες ότι θες έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ο κ. Μιχαλάκης και οι συνοδοιπόροι του θα το διαπιστώσουν αυτό σύντομα. Και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Ας σημειωθεί για όλους τους δημοτικούς συμβούλους που θεωρούν πως όλα ετούτα γίνονται λόγω της κόντρας Αιολικού και ΑΕΛΚ, πως κάτι τέτοιο πια μόνο ως «καραμέλα» μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Αιολικός, εγώ σαν Πρόεδρος του Αιολικού και σαν φυσικό πρόσωπο απηύθυνα και δημόσια μήνυμα στην πλευρά Μιχαλάκη να βρεθούμε και να λύσουμε τα όποια ζητήματά μας. Όμως απάντηση δεν έλαβα ποτέ… Οπότε ας αφήσουμε επιτέλους στην άκρη τον Αιολικό και την ΑΕΛΚ. Το όλο θέμα «κόντρας», είναι προϊόν αυτού που θέλει να συντηρεί η ηγεσία της ΠΑΕ της ΑΕΛΚ.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey