Ζωντανός στο κυνήγι του ονείρου!

22/04/2012 - 20:07 Τελευταία τροποποίηση στις 28/09/2012 - 14:06

Τα πολλά αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, που εξωτερικεύτηκαν υπό τη μορφή αγανάκτησης δια μέσου του προπονητή της Δημήτρη Σπανού στη συνέντευξη τύπου του αγώνα (σ.σ θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ), τελικά δε λύγισαν τον ΑΙΟ που πήρε παλικαρίσια νίκη με γκολ του Κουκέλλη στο 88΄και έμεινε ολοζώντανος στο κυνήγι της ανόδου!

Μέχρι και δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όλα έδειχναν και βάσει της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, πως ο Αιολικός θα έβγαινε νοκ άουτ εκτός διεκδίκησης του τίτλου, όμως ο καλός Θεός ήταν στον Ταρλά, χρίζοντας σκόρερ τον Κουκέλλη, τη "χρυσή" έτσι όπως αποδείχθηκε αλλαγή του Σπανού, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή στην ομάδα!

Σε ένα παιχνίδι που λίγοι θα θυμούνται μετά απο λίγο καιρό, ο Αιολικός είχε μια φλύαρη υπεροχή, καλό σχετικά ρυθμό αλλά καθόλου τελική πάσα και κατ΄ επέκταση τελική προσπάθεια.

Η απουσία του Τσουλάκου ή έστω κάποιου άλλου επιθετικού κορυφής, ήταν εμφανής όταν η ομάδα περνούσε το κέντρο, ενώ και η διπλή άμυνα ζώνης της Ολυμπιάδας, δημιουργούσε επιπρόσθετο πρόβλημα δημιουργίας.

Στο πρώτο μέρος, το μόνο αξιοησμείωτο ήταν ένα δυνατό σουτ του Καδή στο 5΄που πέρασε λίγο άουτ και μία κεφαλιά του Διονυσάτου έπειτα από πάσα εκ πλαγίου(!) του Βούρου, που κατέληξε στην αγκαλιά του Γεωργίου. 

Στην επανάληψη ο Αιολικός ήταν πιο αποφασιστικός, πίεσε περισσότερο τον αντίπαλο αλλά και πάλι δεν είχε τις ευκαιρίες που συνηθίζει να δημιουργεί σωρηδόν... Μουστόγιαννης και Μίχος με σουτ, ένα καλό φάουλ του Αποστολίδη, ήταν ότι καλύτερο επέδειξε επιθετικά ο Αιολικός για να φτάσουμε στο 88΄ και το κόρνερ του Διονυσάτου. Εκεί ο Κουκέλλης πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους και με κεφαλιά έδωσε τη λύτρωσε στην ομάδα της Μυτιλήνης, προκαλώντας την έκρηξη της κερκίδας από 600 και πλέον φίλους του ΑΙΟ που πανηγύρισαν έντονα το γκολ της νίκης. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο ΑΙΟ θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 σε τετ α τετ του Μιχαλάκη, αλλά αυτό έχει πια λίγη σημασία.

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες του ΑΙΟ ένα κουβάρι μπροστά από την κερκίδα των οργανωμένων να δίνουν όρκο νίκης για τη συνέχεια και να γνωρίζουν την αποθέωση!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καδής, θετικός και ο Βούρος, ενώ κορυφαίος αναδεικνύεται ο Κουκέλλης από το γκολ της νίκης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Υπόμνημα

Σχόλιο Ευκαιρία Γκολ Σφύριγμα διαιτητήΠέναλτι ΑλλαγήΚίτρινηΚόκκινη

Λεπτό προς λεπτό

ΚΟΚΚΙΝΗ για αδιευκρίνιστους λόγους στο Μάκη Μουτζούρη από το διαιτητή Μάλαμα! Ο Μουτζούρης δεν αγωνιζόταν αλλά είδε την κόκκινη κάρτα στο δρόμο για τα... αποδυτήρια.

[90΄+5] Τελικό σφύριγμα!  

[90΄+3] ΚΙΤΡΙΝΗ στο Βουργουτζή για αψιμαχία με αντίπαλό του...

[90΄+2] Στη θέση του Κάρδαρη ο Ντζιμάνης

Παίζουμε καθυστερήσεις...

[90΄] Στη θέση του τραυματία Μιχαλάκη, ο Βουργουτζής

[89΄] Όμορφη αντεπίθεση του Αιολικού,ο Κουκέλλης έσπασε όμορφα τη μπάλα στο Μιχαλάκη αλλά εκείνος απέτυχε τετ α τετ να πετύχει ένα σχεδόν βέβαιο γκολ...

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! [88΄] Κόρνερ του Διονυσάτου ο Κουκέλλης πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ! Στο γήπεδο επικρατεί πανδαιμόνιο με την αλλαγή του Σπανού να αποδεικνύεται "χρυσή" και το νεαρό να κάνει ονειρεμένο ντεμπούτο!!!

[81΄] ΚΟΚΚΙΝΗ  Απευθείας αποβολή στο Γιαννουλάκη για... δολοφονικό χτύπημα στο Βούρο!

[77΄] Πρώτη κίνηση από τον πάγκο για το Δημήτρη Σπανό, που ρίχνει στη μάχη τον Κουκέλλη αντί του Μουστόγιαννη. Αυτή η συμμετοχή είναι η πρώτη του Κουκέλλη με τα χρώματα του ΑΙΟ σε παιχνίδι πρωταθλήματος

[76΄] ΚΙΤΡΙΝΗ στο Διονυσάτο για διαμαρτυρία

[75΄] Βγαίνει ο Γρηγοράκης και στη θέση του μπήκε ο Πετράκος στην πρώτη αλλαγή για την Ολυμπιάδα 

[73΄] Φάουλ του Διονυσάτου, ο Μιχαλάκης παίρνει την πρώτη κεφαλιά μέσα στην καρδιά της περιοχής, ο Αποστολίδης τη δεύτερη γυριστή προ του Γεωργίου αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

[72΄] Απευθείας φάουλ του Αποστολίδη, ελάχιστα πάνω από το "Γ" της εστίας του Γεωργίου. Καλή στιγμή για τον ΑΙΟ

[70΄] Καλό σουτ του Μίχου έξω απ΄την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Δυσκολεύεται ο Αιολικός να διασπάσει τη διπλή άμυνα ζώνης της Ολυμπιάδας και χάνεται και το καθαρό μυαλό! 

[65΄] ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα για θέατρο στο Μουστόγιαννη που βγήκε φάτσα με τον Γεωργίου, σπρώχτηκε εμφανώς από τον τελευταίο αμυντικό, αλλά ο διαιτητής Μάλαμας έκλεισε τα μάτια! Έντονες οι διαμαρτυρίες των παικτών του Αιολικού και νέα κάρτα στον Κάρδαρη για διαμαρτυρίες. Πάντως η φάση αυτή ήταν φάουλ και αποβολή...

Προσπαθεί ο Αιολικός, θέλει αλλά δεν μπορεί.. Είναι φανερή η απουσία κλασσικού φορ στην ομάδα με τις απουσίες Τσουλάκου και Δελόλμα. Πάντως όσο περνάει η ώρα ο Αιολικός είναι όλο και πιο πιεστικός προς την άμυνα της Ολυμπιάδας.

[49΄] Καλό σουτ του Μουστόγιαννη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε σύριζα δίπλα από το κάθετο δοκάρι τπυ Γεωργίου.

[46΄] ΄Έναρξη δευτέρου μέρους

[45΄] Ημίχρονο αγώνα

Μέτριο παιχνίδι στον Ταρλά, με τον Αιολικό να έχει μία ανούσια υπεροχή, χωρίς να καταφέρνει να βγάλει μία επικίνδυνη στιγμή στα αντίπαλα καρέ.

[41΄] ΚΙΤΡΙΝΗ στον Καδή

[31΄] Γυριστό σουτ του Διονυσάτου, αποκρούει σε κρόνερ ο Γεωργίου. 

[29΄] ΚΙΤΡΙΝΗ στον Αντωνίου της Ολυμπιάδας για φάουλ έξω από την περιοχή. Το φάουλ πέρασε ανεκμετάλλευτο από τον Αιολικό.

[25΄] Πολύ δυνατό πλάγιο από το Βούρο, στέλεινει τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής στον αμαρκάριστο Διονυσάτο που πιάνει την κεφαλιά αλλά την στέλνει στην αγκαλιά του Γεωργίου.

Πιέζει ο Αιολικός, τρία συνεχόμενα κόρνερ στην τελευταία φάση, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει η ομάδα του Σπανού να στείλει τη μπάλα στην εστία...

Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο αυτή τη στιγμή, υπολογίζονται περί τα 600 άτομα και η προσέλευση συνεχίζεται.

[7΄] ΚΙΤΡΙΝΗ στον Αποστολίδη για σκληρό μαρκάρισμα

[5΄] Δυνατό σουτ του Καδή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ

[1΄] Έναρξη αγώνα

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μάλαμας, με βοηθούς τους Γουργιώτη και Μαυρουδή, άπαντες του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καπταγιάννης, Αποστολίδης, Ζώνας, Βούρος, Μίχος, Καδής, Διονυσάτος, Κάρδαρης, Μουστόγιαννης, Μιχαλάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Γεωρίου, Γιαννουλάκης, Καμμένος, Λιώσης, Μαντούσης, Παντελίδης, Γρηγοράκης, Γκικουρίας, Καμαραδάς, Αντωνίου, Μίχας

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--Τέλος "λεπτό προς λεπτό" μετάδοσης--

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey