Διονυσάτος: "Σοβαροί μέχρι τέλους"

25/04/2012 - 19:59 Τελευταία τροποποίηση στις 25/04/2012 - 21:09

Ιδανικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Θεαγένης Διονυσάτος στον πάγκο του Αιολικού, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε θριαμβευτικά με σκορ 0-3 μέσα στην έδρα του Ατρομήτου Πειραιά.

Ο αρχηγός του Αιολικού μίλησε στο sportlesvos.gr, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, αποκαλύπτοντας πως είχε αρκετό άγχος μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του ματς.

"Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των συμπαικτών μου. Το καλό για εμάς ήταν ότι πετύχαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και στη συνέχεια, παρά το ότι δεχθήκαμε πίεση, διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμά μας.

Ουσιαστικά κινδυνέψαμε μόνο στη φάση του δοκαριού, εκεί όπου η μπάλα πήγε να μας παίξει περίεργο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είχε μια υπεροχή στις αρχές του β' ημιχρόνου, όμως δεν του επιτρέψαμε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο το ανέβασμα ψηλά την αντίπαλης άμυνας και χτυπήσαμε στις αντεπιθέσεις. Κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, διεκδικώντας ότι καλύτερο." , επεσήμανε ο Θεαγένης Διονυσάτος.

Πάντως, ο "Νίλσεν" δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε τη μεγάλη αυτή νίκη, αφού τα προβλήματα εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Λαυρίου είναι αρκετά σημαντικά. Με τις κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν σήμερα οι Αποστολίδης, Ζώνας και Καπταγιάννης, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο Αιολικός θα αναγκαστεί να παίξει με σύνθεση ανάγκης στα μετόπισθεν...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey