Ο "Πράξι" στον Ολυμπιακό!

03/07/2012 - 23:11 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2012 - 01:15

Ο Μυτιληνιός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Αιολικού, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η γερμανική Χόφενχαιμ περνώντας από το μικροσκόπιο της, υπέγραψε τελικά στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό και θα συνεχίσει το όνειρο της καταξίωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου εντός συνόρων.

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τη γερμανική ομάδα, ο Πραξιτέλης Βούρος έπρεπε να πάρει αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Και η προοπτική του Ολυμπιακού φάνταζε εξαρχής ως η καλύτερη δυνατή στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποί του Αχιλλέας Χατζηνικολάου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης συζήτησαν με την οικογένεια του και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά, η οποία είχε "τσεκάρει" το ταλέντο του εδώ και καιρό, έχοντας θορυβηθεί κιόλας από το έντονο ενδιαφέρον της Χόφενχαιμ.

Τελικά, σήμερα το πρωί, ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής πέρασε την πόρτα των εγκαταστάσεων του Ρέντη, οι ξενώνες του οποίου θα γίνουν το νέο του σπίτι για τα επόμενα χρόνια και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο Βούρος προορίζεται για την ομάδα νέων, που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία και μια εκπληκτική εξέλιξη για την καριέρα του νεαρού αμυντικού. Το sportlesvos.gr εύχεται ότι καλύτερο στον ίδιο, ευελπιστώντας η πορεία του να είναι συνεχώς ανοδική και σύντομα να μετάσχει και στους αγώνες της πρώτης ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey