Πόλεμος... ανοησίας στα blogs!

14/07/2012 - 14:30 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2012 - 21:22

Μεγάλη αναταραχή έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις των φιλάθλων του Αιολικού, από τη φημηλογούμενη δημιουργία μιας νέας ομάδας στην Καλλονή και την πιθανή συμμετοχή στο διοικητικό σχήμα αυτής, των αδερφών Τσακιρέλλη.

Στα blogs έχει ξεσπάσει πόλεμος και μερικοί καταφέρονται εναντίον του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου, συνδυάζοντας τις εξελίξεις στο Λεκανοπέδιο με μια αποχώρησή του από τον Αιολικό, που μπαίνει από τη Δευτέρα σε μια από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες του τα τελευταία χρόνια.

Δεδομένου του διοικητικού αδιεξόδου, στο οποίο φαίνεται πως έχει περιέλθει εκ νέου η ομάδα και με τη Γενική Συνέλευση να πλησιάζει (18/7), κάποιοι λιγοστοί φίλοι του Αιολικού άρχισαν να γράφουν για θεωρίες συνομωσίας, ενώ δεν έλειψαν και τα "συντροφικά μαχαιρώματα" απευθύνοντας διάφορα "κατηγορώ" μεταξύ τους.

Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που αγανακτισμένοι βάζουν "χέρι" σε όσους "ανόητους" ή "βαλτούς" προσπαθούν μέσω του διαδικτύου να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη αναταραχή στους κόλπους της ομάδας και που πάνω στην απελπισία τους απευθύνουν βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο κατά του Ταξιάρχη Βέρρου, όσο και του Σαράντου Τσακιρέλλη.

Η πλειοψηφία των φίλων του Αιολικού περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις και τις επίσημες τοποθετήσεις των παραγόντων της ομάδας στη Γενική Συνέλευση, αναζητώντας μια βιώσιμη λύση. Εκεί άλλωστε θα δοθεί βήμα και σε όσους έχουν τις δικές τους απορίες ή ενστάσεις, ζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή διοίκηση -για την οποία λιγοστά μπρούν να της καταλογιστούν- είναι αναγκασμένη να οδηγήσει το σύλλογο με ηρεμία προς τη Γενική Συνέλευση, κλείνοντας τα αυτιά της στις όποιες "ανοησίες" ακούγονται σε συζητήσεις καφενειακού επιπέδου και καταθέτοντας τις προτάσεις της για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Από τη μεριά του οι φίλαθλοι οφείλουν να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση στην παρούσα φάση και οι όποιες αντιδράσεις τους να εξαρτηθούν από τα όσα θα διαδραματιστούν την Τετάρτη, στη διάρκεια του Γενικής Συνέλευσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey