Κουτρομπίλας: "Συκοφαντίες και ψεύδη"

14/07/2012 - 19:41 Τελευταία τροποποίηση στις 14/07/2012 - 19:53

Με δήλωσή του στο "SL" ο Γιώργος Κουτρομπίλας κατέθεσε την πικρία του για τα όσα έχουν δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας γύρω από τις διοικητικές εξελίξεις στον Αιολικό.

Ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού κάνει λόγο για "ανακρίβειες και ψεύδη", χαρακτηρίζοντας "αδύναμους" όσους επιδίδονται σε "συκοφαντίες, δυσμενή σχόλια και κακοπροαίρετη κριτική".

Αναλυτικά: "Με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στα blogs, σχετικά με την παραμονή στη θέση του Προέδρου του Ταξιάρχη Βέρρου και κατ' επέκταση του ΔΣ, νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω το φίλαθλο κοινό του Αιολικού τα εξής:

Είναι άσχημο και ανάρμοστο να ακούγονται ανακρίβειες και ψεύδη. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πέρυσι, μια ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τον Ταξιάρχη Βέρρο, οι οποίοι αγαπάνε παθολογικά τον Αιολικό και στόχος ήταν να φέρουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επενδύσαμε πάνω σε παίκτες και προπονητές που εμείς επιλέξαμε και πιστεύουμε ότι έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους. Δυστυχώς, όλοι κάναμε τα ανθρώπινα λάθη μας, ενώ ο παράγοντας τύχη μας γύρισε την πλάτη σε καθοριστικές στιγμές. Δεχθήκαμε κυνηγητό από τρίτους και χτυπήματα κάτω από τη μέση, παρ' όλα αυτά συνεχίσαμε και η ομάδα τερμάτισε στη 2η θέση του 9ου ομίλου.

Η παρουσία όλων των διοικούντων και των μελών στον Αιολικό ήταν αμισθί, ενώ η οικονομική αιμμοραγία μεγάλη για να μπορέσει να επιβιώσει.

Οι συκοφαντίες, τα δυσμενη σχόλια και η κακοπροαίρετη κριτική είναι για τους αδυναμους. Όποιος νιώθει δυνατός και θέλει να πάρει τον Αιολικό, να έρθει στη Γενική Συνέλευση στις 18/7 και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, με σχεδόν μηδενικά χρέη. Και μπορεί να τη βρει ακόμη και στη Γ' Εθνική.

Εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, που ξεκινήσαμε από πέρυσι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Γιώργος Κουτρομπίλας"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey