Ενεργός ο Τσακιρέλλης, στο βάθος... συμμαχία!

27/07/2012 - 13:36 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2012 - 15:18

Στον Αιολικό συνεχίζονται οι προσπάθειες εξεύρεσης οικονομικών πόρων, ώστε η ομάδα της Μυτιλήνης να καταφέρει να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για μια χρονιά πρωταθλητισμού στο Περιφερειακό, ή άκρως ανταγωνιστική στη Football League 2.

Για το λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου, κατά την οποία συζητήθηκαν τρόποι για να καλυφθεί η "τρύπα" που παρατηρείται στο φετινό προϋπολογισμό.

Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, οι παράγοντες του Αιολικού έχουν συγκεντρώσει περίπου το 60% των χρημάτων που απαιτούνται για να πληρωθεί στο ακέραιο η χρονιά. Ο Ταξιάρχης Βέρρος παραμένει στην Προεδρία και δίνει το μεγάλο αγώνα να πείσει επιφανείς επιχειρηματίες που κατάγονται από τη Λέσβο να συνδράμουν οικονομικά, ενώ κάτι αντίστοιχο προσπαθεί να πετύχει και ο Σταύρος Γριπιώτης.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον Σαράντο και τον Δημήτρη Τσακιρέλλη και τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν εν μέρει ικανοποιητικά. Οι δύο επιχειρηματίες, που δραστηριοπούνται στις ΗΠΑ τόνισαν πως έχουν αποφασίσει να παραμείνουν και φέτος στη διοίκηση του Αιολικού, προσφέροντας περίπου όσα χρήματα έδωσαν και πέρυσι, επισημαίνοντας ωστόσο πως επιθυμούν να εφαρμοστεί ένα μοντέλο "Αιολικής συμμαχίας", όπου ο φίλαθλος κόσμος του νησιού θα γίνεται συμμέτοχος στην προσπάθεια των εκάστοτε διοικούντων.

Μάλιστα, ζητήθηκε να αξιοποιηθεί το υπάρχον μητρώο μελών από την εποχή του Γιάννη Φλωρίδη και αν τα μηνύματα από την κοινωνία είναι ενθαρρυντικά, η πλευρά Τσακιρέλλη δεσμεύτηκε να συνδράμει με ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό.

Γενικώς, ο Σαράντος Τσακιρέλλης τονίζει με κάθε τρόπο πως δεν είναι αποθαρρυντικός ο οικονομικός παράγοντας για να πάρει την πρωτοβουλία να ασχοληθεί ενεργά με τον Αιολικό. Επισημαίνει ωστόσο το γεγονός πως η τοπική κοινωνία δείχνει να επαναπαύεται στο ενδιαφέρον ενός ή δύο επιχειρηματιών να αναλάβουν μέρος των εξόδων, δίχως να συμμετέχει ενεργά στο κομμάτι της ηθικής αλλά και οικονομικής υποστήριξης της ομάδας, που εκπροσωπεί όλο το νησί. Κι αυτό θέλουν να επιτευχθεί μέσα από μια διαδικασία αλληλεπίδρασης και η ομάδα να έχει άρρηκτους δεσμούς με τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Σε κάθε περίπτωση, το μοντέλο που πρότεινε μέσω του "SL" ο Νίκος Μανάβης (ΕΔΩ), πρώην μέλος του ΔΣ του Αιολικού, δείχνει να κερδίζει έδαφος τη δεδομένη περίοδο και θα πρέπει ο Πρόεδρος Ταξιάρχης Βέρρος να "τρέξει" γρήγορα τις διαδικασίες, ώστε να μη χαθεί επιπρόσθετος χρόνος.

Το "SL" ετοίμασε ήδη ένα μικρό, πρώτο δείγμα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey