Κάνει... ποδαράκια ο Καραβασίλης!

04/08/2012 - 10:54 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2012 - 12:21

Ο Μιχάλης Καραβασίλης δεν έφυγε από τον Αιολικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ η άμεση ενασχόλησή του με την ΑΕΛ Καλλονής στο πόστο του Γενικού Αρχηγού, απογοήτευσε αρκετούς που τον θεωρούσαν ως μια από τις "σημαίες" εντός των αποδυτηρίων των Μυτιληνιών.

Εξάλλου, η θητεία του στον Αιολικό ξεκίνησε το μακρινό 1994 και με εξαίρεση ένα τετράμηνο στην ΑΕΛΚ, στο Περιφερειακό το 2008-09, αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της Μυτιλήνης για συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους στις εθνικές κατηγορίες, μετρώντας περισσότερες από 340 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια.

Πέρυσι τέτοια εποχή, κανείς δε έβαζε το χέρι του στη φωτιά για το σε ποιο "στρατόπεδο" θα βρισκόταν ο Καραβασίλης φέτος το καλοκαίρι. Η ξαφνική απομάκρυνσή του από την ΑΕΛΚ όμως, μετά την παραίτηση του προ ημερών, φούντωσε τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στον Αιολικό. Και μάλιστα, στη θέση του τερματοφύλακα, αφού όπως επισημαίνει στο στενό του περιβάλλον, θα ήθελε να φορέσει τα γάντια του και φέτος, παρατείνοντας λίγο ακόμα την παραμονή του εντός γηπέδων.

Στα στέκια των φιλάθλων έχει ξεκινήσει μια κουβέντα γύρω από τα θετικά και τα αρνητικά της επιστροφής του στον Αιολικό. Η διοίκηση της ομάδας πάντως δε διαψεύδει, ούτε όμως και επιβεβαιώνει τα όποια σενάρια. Σε κάθε περίπτωση, όποια απόφαση κι αν παρθεί τελικά θα είναι πολύ δύσκολη και άπαντες εντός του συμβουλίου οφείλουν να διαχειριστούν την "καυτή πατάτα" με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, αποφεύγοντας να τσαλακωθεί το επικοινωνιακό της προφίλ.

Πολλοί πάντως θεωρούν ότι η φυγή του Καραβασίλη από τον Αιολικό για την ΑΕΛΚ είναι αρκετά νωπή στη μνήμη, για να αντιμετωπιστεί η όποια επιστροφή του χωρίς γκρίνιες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey