Κουτρομπίλας: "Δε χωράει ο Μιχάλης"

04/08/2012 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2012 - 14:09

Ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Γιώργος Κουτρομπίλας τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια αναφορικά με την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από την ενδεχόμενη επιστροφή του Μιχάλη Καραβασίλη στον Αιολικό.

Ο Κουτρομπίλας, ο οποίος ήταν εκείνος που παρέδωσε τη σκυτάλη κάτω από τα δοκάρια στον Καραβασίλη όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση, διεμήνυσε σε όλους τους τόνους πως ο Αιολικός έχει κάνει το σχεδιασμό του στη θέση του τερματοφύλακα και δεν υπάρχει χώρος για τον πορτιέρο από την Αγιάσο.

Σε δηλώσεις του στο "SL", ο Γενικός Αρχηγός των Μυτιληνιών επεσήμανε: "Έχουν κλείσει οι τερματοφύλακες για φέτος. Θα πορευτούμε με έναν έμπειρο εκτός νησιού που θα αποκτηθεί με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή, καθώς και με δύο νεαρούς ταλαντούχους ντόπιους που μπορούν να σταθούν στην κατηγορία και να προσφέρουν στον Αιολικό σε βάθος χρόνου. Δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Καραβασίλη στην ομάδα. Περιμένουμε τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να ξέρουν όλοι, πως δουλεύουμε πυρετωδώς ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν πρέπει. Ως τότε, υπομονή...".

Αναφορικά με τον προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο των Μυτιληνιών τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Γιώργος Κουτρομπίλας διέψευσε τα σενάρια που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας: "Κάποιοι διαδίδουν πως έχουμε προσεγγίσει τον κ. Στασινόπουλο. Τον εκτιμούμε, αλλά ποτέ δε σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας με τον συγκεκριμένο προπονητή. Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με τους στόχους μας και περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα της ανόδου στη Football League 2".

Σε ερώτηση του "SL" για το αν υπάρχει πιθανότητα ο νέος κόουτς να είναι από τη Λέσβο ή αν θα προτιμηθεί λύση εκτός νησιού, ο Γιώργος Κουτρομπίλας απάντησε: "Θεωρώ πιθανότερο το ενδεχόμενο να συμφωνήσουμε με προπονητή εκτός νησιού. Πρέπει να ποντάρουμε στην εμπειρία και τις παραστάσεις τους από ανώτερες κατηγορίες και πρωταθλήματα". 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey