Μένει στη Γέρα ο Καπταγιάννης

30/08/2012 - 22:01 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2012 - 22:18

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Αιολικό, ο Γιώργος Καπταγιάννης θα επιστρέψει στην Αναγέννηση όπου ανήκει, αφού η διοίκηση της ομάδας της Γέρας δεν επιθμούσε την εκ νέου παραχώρησή του στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Καπταγιάννης αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Αιολικού τα τρία τελευταία χρόνια και η εξέλιξη του μέσα από την ομάδα της Μυτιλήνης είναι αδιαμφισβήτη. Ωστόσο, το γεγονός πως η Αναγέννηση στοχεύει φέτος στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, ανάγκασε τη διοίκηση των Γεραγωτών να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, πάνω στον οποίο στηρίζει την άμυνά του ο Νίκος Μάτας.

Αναμφίβολα, η απώλεια του Καπταγιάννη είναι πλήγμα για τον Αιολικό, ωστόσο η διοίκηση του Ταξιάρχη Βέρρου προχώρησε ήδη στην απόκτηση του έμπειρου Κριτσωτάκη για να καλύψει το κενό του. Εξάλλου, ο "Κάπτα" δε λογιζόταν φέτος ως "μικρός" ηλικιακά, αφού είναι γεννημένος το 1991.

Η διοίκηση της Αναγέννησης Γέρας, με μια λιτή ανακοίνωση, επιβεβαίωσε την παραμονή του παίκτη στη Γέρα: "Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνεται η παραμονή του ποδοσφαιριστή Γεώργιου Καπταγιάννη στην ομάδα της Αναγέννησης Γέρας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-13".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey