ΣΦΑΜ: "Έργα κύριοι, τέλος τα λόγια!"

19/11/2012 - 15:00 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2012 - 15:26

Aiolikos_pano1Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, μετά τη χθεσινή βαριά ήττα από το Περιστέρι και τα όσα συνέβησαν πριν και μετά το τέλος του αγώνα στο "Χριστοφίδειο" Γήπεδο της Αγιάσου.

Αναλυτικά: "Μετά τη χθεσινή συντρiβή, σε μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του ΑΙΟΛΙΚΟΥ και μπροστά στην πιο κρίσιμη (μέχρι την επόμενη) στιγμή της ιστορίας του, ο ΣΦΑΜ θέλει να θέσει τα παρακάτω ερωτήματα:

1) Γιατί παρά τη μείωση του μπάτζετ, οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι;

2) Γιατί το καλοκαίρι επιλέχτηκε προπονητής με ημερομηνία λήξης;

3) Με ποιο κριτήριο επιλέχτηκαν παίχτες ανενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα και ακατάλληλοι για την ομάδα, με αποτέλεσμα τη σημερινή γύμνια στο ράστερ μας;

4) Γιατί μετά το πέρας της τελευταίας Γ.Σ., ενώ υπήρξαν κάποιες δεσμεύσεις, δε καταβλήθηκε η δέουσα προσπάθεια για τη συνεχεία της ομάδας;

5) Τι περιμένουν όσοι επίσημα η ανεπίσημα έχουν δηλώσει ότι θα βοηθήσουν ή θα αναλάβουν την ομάδα;

Ο ΣΦΑΜ σέβεται τους ανθρώπους που περνούν από τον ΑΙΟΛΙΚΟ και προσφέρουν όσο και όπως μπορεί ο καθένας, έχουμε όμως την εντύπωση ότι κάποιοι από αυτούς με τις ενέργειες τους ακυρώνουν την πρόσφορα τους.

Ως ΣΦΑΜ δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας, είμαστε και εμείς μέρος του προβλήματος, αλλά εμείς δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την ομάδα ακόμα και όταν αυτή δεν υπήρχε. Για εμάς ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ είναι ιδέα, πέρα και πάνω από διοικησεις, παίκτες και προπονητές κι αυτή την ιδέα θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.

Καλούμε τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, εντός και εκτός διοίκησης, να πράξουν αυτό που πρέπει, ώστε η ομάδα καταρχήν να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσει την προσπάθεια της για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στη Γ' Εθνική.

ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Με εκτίμηση,
ΣΦΑΜ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey