Υπάρχει διάθεση, δε φτάνει όμως μόνο αυτή...

20/11/2012 - 12:19 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2012 - 13:17

Aiolikos_xares_lypes_mazi_Ajax_Tavrou_slΠολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Αιολικός και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται εκ νέου "διασωληνομένη στην εντατική".

Την ώρα βέβαια που οι εναπομείναντες παράγοντες στη διοίκηση προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανή με "μηχανική" υποστήριξη, υπάρχουν πολλοί που απηυδησμένοι ζητούν να... τελειώσει το μαρτύριο και να πάει ο καθένας στο σπίτι του.

Από το βράδυ της Κυριακής, μετά τη βαριά ήττα από το Περιστέρι στην Αγιάσο, οι συζητήσεις είναι συνεχείς. Ωστόσο και πάλι εκείνοι που ασχολούνται είναι δυστυχώς κατά πολύ λιγότεροι, από όσους ασκούν κριτική.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Ταξιάρχη Βέρρου, του Θοδωρή Δουβαλέτα και του Γιάννη Φλωρίδη, οι οποίοι συμφώνησαν πως τόσο εκείνοι όσο και ο ίδιος ο Αιολικός οφείλουν στην ιστορία αυτής της ομάδας να τερματίσουν αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει πως από την πλευρά τους υπάρχει η διάθεση ώστε η ομάδα της Μυτιλήνης να διεκδικήσει μέχρι τέλους το δικαίωμά της να συμμετάσχει κανονικά σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, εντός και εκτός έδρας, γλιτώνοντας έτσι την αποβολή της λόγω αδυναμίας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Aiolikos_pano1Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό δεν είναι από μόνο του αρκετό. Το ότι στην -παραιτημένη- διοίκηση της ομάδας έμειναν εσχάτως τρεις άνθρωποι ξανά, αντικατοπτρίζει την εικόνα αποσύνθεσης που παρατηρείται τη δεδομένη στιγμή στον Αιολικό.

Όσοι στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση έταξαν τη βοήθειά τους, ηθική ή υλική, έγιναν και πάλι για προσωπικούς τους λόγους απλοί παρατηρητές στα τεκταινόμενα.

Την ίδια ώρα, απλοί φίλαθλοι, φίλοι και γνωστοί δίνουν τον... οβολό τους για να συμπληρωθεί το ποσό της διαιτησίας ή να πληρωθεί ο γιατρός του αγώνα.

Και οι ποδοσφαιριστές, έχοντας πάρει τις αποφάσεις τους, έκαναν αποχή από την προπόνηση του Σαββάτου πριν το ματς με το Περιστέρι, δεν κατέβηκαν στο γήπεδο τη Δευτέρα και σήμερα Τρίτη έχουν έτσι κι αλλιώς ρεπό. Οι διαμαρτυρίες τους για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται είναι σεβαστές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση προγραμματίζει άμεσα συνάντηση μαζί τους, μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ώστε να συζητηθούν τα νέα δεδομένα και να παρθούν αποφάσεις. Παράλληλα, οι διοικούντες προετοιμάζουν και Συνέντευξη Τύπου, προς ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Και η Κυριακή πλησιάζει. Ο αγώνας με τη Νέα Ιωνία, πιο σημαντικός από ποτέ. Όμως στο μεσοδιάστημα, πρέπει να τακτοποιηθουν ένα σωρό υποχρεώσεις της ομάδας... Για να επιτευχθεί ωστόσο αυτό χρειάζεται πάνω απ΄όλα ομοψυχία μεταξύ όλων εκείνων που έχουν -όπως και να τον αντιλαμβάνεται ο καθένας τους- έναν κοινό στόχο. Την διάσωση του Αιολικού σε μια από τις πιο κρίσιμες ποδοσφαιρικές χρονιές της ιστορίας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey