Αγοράζει... χρόνο, καλεί ξανά σε βοήθεια!

20/11/2012 - 20:59

Aiolikos_paidia_terma1Η υπάρχουσα διοίκηση του Αιολικού, αν και παραιτημένη ουσιαστικά μετά το ματς με το Αιγάλεω, έκανε σήμερα την απέλπιδα προσπάθεια να αποφευχθεί το μοιραίο, η διάλυση δηλαδή του ιστορικού σωματείου της Μυτιλήνης.

Ταξιάρχης Βέρρος, Θόδωρος Δουβαλέτας, Γιάννης Φλωρίδης και Παναγιώτης Κουλουκάκης συναντήθηκαν το μεσημέρι αρχικά με τους αρχηγούς του Αιολικού και εν συνεχεία με τους δημοσιογράφους, κάνοντας γνωστές τις αποφάσεις τους και δημοσιοποιώντας για ακόμα μια φορά τις προθέσεις τους.

Αν και το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο τελεί ουσιαστικά υπό την κηδεμονία του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου, ο ίδιος λόγω ενός οικογενιακού προβλήματος υγείας, δε συμμετείχε στις σημερινές συζητήσεις. Σε αυτές πάντως τονίστηκε προς τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και πως οι εκκλήσεις τους για βοήθεια δεν έχουν βρει μέχρι στιγμής ανταπόκριση.

Ωστόσο, ο Ταξιάρχης Βέρρος ανέλαβε να καλύψει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ως προς το μήνα Οκτώβριο και παράλληλα οι υπόλοιποι διοικούντες να καλύψουν τα έξοδα διαμονής στην Αθήνα για το επερχόμενο ματς με τη Νέα Ιωνία, στο οποίο ο Αιολικός θα αγωνιστεί κανονικά.

Αν και οι ποδοσφαιριστές παρέμειναν σταθεροί στις θέσεις τους, σχετικά με την άμεση τακτοποίηση των υπόχρεωσεων της διοίκησης προς το πρόσωπό τους, τελικώς αποφάσισαν να επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις και να αγωνιστούν την Κυριακή.

Η σημερινή διοίκηση ουσιαστικά δίνει μια πίστωση χρόνου λίγων ακόμα ημερών, αφού σύντομα εκπνέει και ο Νοέμβριος με αποτέλεσμα να πρέπει να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις και του τρέχοντος μήνα, σε όλους εκείνους που στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση τάχθηκαν στο πλευρό του ΔΣ είτε ηθικά είτε υλικά, ζητώντας τους να παραμείνουν στο τιμόνι με την υπόσχεση ότι θα βοηθήσουν ως προς την εξεύρεση βιώσιμης λύσης σε ότι αφορά τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο Ταξιάρχης Βέρρος τόνισε πως είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε νέο συμβούλιο προκύψει, όχι απαραίτητα από τη θέση του Προέδρου αφήνοντας ανοικτό το πεδίο σε όσους το επιθυμούν, επισημαίνοντας πως θα ενισχύσει οικονομικά την όποια προσπάθεια επιχειρηθεί, όπως είχε υποσχεθεί και στη Γενική Συνέλευση του καλοκαιριού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey