Βέρρος: "Δε φτάνει να σε σώνουν, πρέπει να θες και να σωθείς"

20/11/2012 - 23:55 Τελευταία τροποποίηση στις 21/11/2012 - 01:16

verros_epimelhthrio_aiolikos1Μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τους εναπομείνατες διοικούντες τον Αιολικό, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους δημοσιογράφους, ο Ταξιάρχης Βέρρος προέβη σε μια δήλωση - σχολιασμό, μέσω του "SL", των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ιστορικό σωματείο της Μυτιλήνης.

Αναλυτικά: "Κάνουμε την ύστατη προσπάθεια να σώσουμε την ομάδα. Τα λόγια, οι υποσχέσεις, οι υποδείξεις και η αφ' υψηλού κριτική, κάποια στιγμή τελειώνουν. Όποιος ή όποιοι έχουν να προτείνουν βιώσιμη λύση, πρέπει να το πράξουν τώρα.

Είναι λυπηρό μια πόλη 40.000 κατοίκων να μην μπορεί στοιχειωδώς να βοηθήσει στην επιβίωση ενός συλλόγου, που την εκπροσωπεί επί 37 συναπτά έτη. Δεν είναι τυχαίο, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια δύο άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι καν από την πόλη της Μυτιλήνης, έγιναν Πρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα 100 εισιτήρια των 5 ευρώ αποδεικνύουν ότι η πόλη δεν ενδιαφέρεται. Και αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η υγεία του, κανένας γιατρός και κανένα φάρμακο δεν μπορεί να τον σώσει. Και προφανώς, κανένας Βέρρος.

Και δύο παρατηρήσεις. Τα τελευταία γεγονότα μου θύμισαν τις τελευταίες ημέρες πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης, όταν κάποιοι λίγοι πολεμούσαν στα τείχη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, οι πολλοί δηλαδή, διαφωνούσαν μέσα σε έντονες φιλονικίες για το φύλο των Αγγέλων. Η δεύτερη είναι ότι κάποια στιγμή τα κορόϊδα εξαντλούνται. Είναι επιτέλους η ώρα, όλοι όσοι επωφελήθηκαν διαχρονικά και ποικιλοτρόπως από αυτή την ταλαιπωρημένη ομάδα, να επιστρέψουν σε αυτήν ένα μικρό μέρος από τα κέρδη τους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey