Παράπονα για τη διαιτησία Βικτωράτου

09/12/2012 - 23:40 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2012 - 23:59

Referee_assistant1Σκασμένοι από την ήττα στην Πεύκη είναι άπαντες στον Αιολικό, ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήρθε, στη λήξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Μυτιλήνης, που δικαιούταν το θετικό αποτέλεσμα, έχει πάντως έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Βικτωράτου και τις υποδείξεις των βοηθών του Σοφού και Κωτσαδάμ, θεωρώντας πως εκτίμησαν λάθος και τις δύο φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα τέρματα των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό, ο Αιολικός φωνάζει για επιθετικό φάουλ πάνω στον Δούμπλατζη, που είχε χρεωθεί το μαρκάρισμα του σκόρερ Τερζή στις στημένες φάσεις, με αποτέλεσμα όταν ο υψηλόσωμος φορ των Μυτιληνιών βρέθηκε -από τράβηγμα- στο έδαφος, να μείνει αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής ο παίκτης της Πεύκης, πετυχαίοντας ανενόχλητος με κεφαλιά το 1-0.

Και στη φάση του 88ου λεπτού όμως, οι άνθρωποι του Αιολικού ισχυρίζονται πως ο Κακλαμάνος ήταν εμφανέστατα εκτεθειμένος, όμως ο επόπτης δεν υπέδειξε το πεντακάθαρο οφσάιντ, με συνέπεια την επίτευξη του δεύτερου γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey