Επέστρεψε λαβωμένος από την Πεύκη

10/12/2012 - 13:15 Τελευταία τροποποίηση στις 10/12/2012 - 13:42

Xatzi_Doumpla_GontzosΔεν έφταναν τα διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα στον Αιολικό, ούτε η ήττα από την Πεύκη με τον τρόπο που αυτή μάλιστα ήρθε στη λήξη του αγώνα. Η ομάδα της Μυτιλήνης επέστρεψε και λαβωμένη από την Αθήνα, έχοντας χάσει τρία βασικά της στελέχη με τραυματισμό.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης έκανε αρχικά αναγκαστική αλλαγή τον Χάρη Γκόντζο, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στο εγχειρισμένο του γόνατο, αποκομίζοντας ένα γερό πρήξιμο, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται σήμερα το απόγευμα.

Λίγο αργότερα, εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε αναγκαστικά και ο Μιχάλης Δούμπλατζης, που υπέστη τράβηγμα στη γάμπα.

Και το αποκορύφωμα ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Κώστα Χατζηκυριάκο, που δέχθηκε χτύπημα χαμηλά στον αστράγαλο και χρειάστηκε να μείνει στην Αθήνα την Κυριακή. Αυτός πιθανολογείται ότι είναι και ο σοβαρότερος τραυματισμός εκ των τριών, όμως λόγω του έντονου πρηξίματος η ακτινογραφία δεν έδειξε πολλά πράγματα και έτσι θα χρειαστεί να εξεταστεί εκ νέου σήμερα από τους γιατρούς.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, αφού το ρόστερ πλέον έχει μειωθεί επικίνδυνα, με τους ανθρώπους του Αιολικού να τα βάζουν -εκτός όλων των υπολοίπων- και με την τύχη τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey