Γενική Συνέλευση στη σκιά της ΑΕΛΚ

28/05/2013 - 11:54

Aiolikos_GS_Epanaliptiki_2013Μπορεί το νησί να ζει σε ρυθμούς Super League από την Κυριακή, μετά την απ' ευθείας άνοδο της ΑΕΛΚ στα "μεγάλα σαλόνια", ωστόσο η ζωή συνεχίζεται. Για τον Αιολικό μάλιστα, η σημερινή μέρα περιλαμβάνει τη συνέχιση της επαναληπτικής Γενικής του Συνέλευσης, η οποία είχε διακοπεί προ ημερών... περιμένοντας πρώτα τη διεξαγωγή του αγώνα των Καλλονιατών με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Βέβαια, η συγκυρία μόνο ευνοϊκή δεν είναι για την ομάδα της Μυτιλήνης, που θα πρέπει να πάρει σήμερα σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της στη σκία της ανόδου της ΑΕΛΚ, η οποία γίνεται η πρώτη ομάδα στα ποδοσφαιρικά χρονικά της Λέσβου, που κερδίζει τη συμμετοχή της στην Α' Εθνική.

Μάλιστα, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, όταν διαβάσει κάποιος τη χθεσινή τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκου Μιχαλάκη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, γύρω από την πρόταση που έκανε στον Αιολικό, αφού θα διαπιστώσει από τα λεγόμενά του πως αυτή προφανώς αποσύρεται, μιας και ο ίδιος -κατά δήλωσή του- δεν προτίθεται πλέον καν να αλλάξει το όνομα "Καλλονή".

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ αλλάζουν τις αρχικές τους τοποθετήσεις, αφού στο πρόφατο παρελθόν των παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων γύρω από τη συγχώνευση, όταν οι... μάσκες έπεσαν στη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων, ακούστηκε κάθε μικρό ή μεγάλο πισωγύρισμα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων από την πλευρά των Καλλονιατών, σχετικά με το όνομα που θα έπαιρνε η υπό συγχώνευση ομάδας.

Tryfonas_Mixalakis_TarlasΓια το λόγο αυτό, οι παράγοντες του Αιολικού ενδεχομένως και θορυβημένοι από τα όσα άκουσαν ή διάβασαν χθες, είχαν συνάντηση μεταξύ τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συζητώντας τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την απ' ευθείας άνοδο των Καλλονιατών.

Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό ραντεβού των φίλων του Αιολικού παραμένει ίδιο, ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Λέσβου, με την ευχή ότι θα βρεθεί λύση σε ένα ακόμα διοικητικό αδιέξοδο κατά τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα, αν γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν διά στόματος Σταύρου Γριπιώτη προς τη λήξη της προηγούμενης συνέλευσης, για την παρουσία του επιχειρηματία Παναγιώτη Τρύφωνα στην αίθουσα. Πάντως, το ενδεχόμενο που ακόμα και σήμερα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει, είναι να εκπροσωπηθεί τελικά και η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στη σημερινή συνέλευση του Αιολικού, εξέλιξη που σαφέστατα θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey