Συμφωνεί -ξανά- με Μιχαλάκη ο ΣΦΑΑ!

31/05/2013 - 17:52

Aiolikos_SFAA_KorinthosΑνακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, την οποία υπογράφουν 10 φίλοι της ομάδας που ζουν στην πρωτεύουσα.

Σε αυτή γίνεται λόγος από μέρους τους, για αποδοχή της πρότασης του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκου Μιχαλάκη, ως προς την ενασχόλησή του και με τα διοικητικά του Αιολικού, επισημαίνοντας ότι αυτή είναι και η άποψη του... 97% των εν Αθήναις φιλάθλων του Αιολικού.

Ζητούν μάλιστα στην αυριανή συνέχιση της διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης, να επικρατήσει η λογική...

Αναλυτικά: "Νέος δρόμος χαράζεται για τον ΑΙΟΛΙΚΟ μας. Η πρόταση του κ. Νίκου Μιχαλάκη, βρίσκει απόλυτα σύμφωνους το 97% των εν Αθήναις φιλάθλων μας σε μια δύσκολη καμπή για τη βιωσιμότητα της αγαπημένης μας ομάδας.

Η δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε, είναι σαφώς καλύτερη της πρώτης που ουσιαστικά εάν συμφωνούσαμε θα έσβηνε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη τον Ιστορικό μας ΑΙΟΛΙΚΟ.

Φίλοι του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, εάν θέλουμε να ξαναδούμε τον ΑΙΟΛΙΚΟ μας να πρωταγωνιστεί πάλι στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά και μυαλωμένα την πόρτα που μας ανοίγεται διάπλατα ώστε να βγούμε μια και καλή από τη μιζέρια, τη γκρίνια και την πλήρη ανυπαρξία.

Θεωρούμε βέβαιο ότι στην αυριανή κρίσιμη επαναληπτική Γ.Σ. θα επικρατήσει η λογική ώστε να ξαναμπεί ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ μας σε τροχιά αναγέννησης.

Για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, υπογράφουν οι παρακάτω: Βαλαβάνης Γεώργιος, Βαλαβάνης Κωνσταντίνος, Βαλαβάνης Αθανάσιος, Φυλακτός Παναγιώτης, Φυλακτός Μάκης, Κούσκος Θεόδωρος, Καραγρηγορίου Παναγιώτης, Καρατζάς Χριστόφας, Μαυρογιάννης Γεώργιος, Πιπεράς Γαβριήλ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey