"Tα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνια"

31/05/2013 - 23:11 Τελευταία τροποποίηση στις 01/06/2013 - 01:32

Aiolikos_xares_lypes_mazi_Ajax_Tavrou_slΗ πρόταση του Νίκου Μιχαλάκη για την ενασχόληση της διοικητικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και στα κοινά του Αιολικού, είναι εμφανές ότι έχει διχάσει τον κόσμο της ομάδας, αφού κάποια σημεία της αντιμετωπίζονται ως "σκοτεινά", με αποτέλεσμα να παρατηρούνται διάφορες τάσεις στις τάξεις των φιλάθλων.

Το απόγευμα εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος της Αθήνας, ο οποίος τάχθηκε ανοικτά υπέρ αυτής, ωστόσο αργά το βράδυ πήραν επίσης σαφή και αξιοπρεπή θέση οι φίλοι της ομάδας που "συναθροίζονται" και εκφράζονται εδώ και πολλά χρόνια μέσα από την ιστοσελίδα "aiolikos-fans.gr", τη μόνη οπαδική γύρω από την ομάδα της Μυτιλήνης και μια από τις πρώτες συλλόγων όλης της Ελλάδας, η δημιουργία της οποίας χρονολογείται από το 2002.

Αναλυτικά: "Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ μας, το μπλε και το άσπρο, η ασπίδα στο στήθος, ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ του χθες, του σήμερα και του αύριο, είναι το μοναδικό και ό,τι σημαντικότερο έχουμε σαν οπαδοί.

Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ μας είναι πάνω από εμάς και πάνω από οποιοδήποτε υπαρκτό και ανύπαρκτο πρόσωπο, παράγοντα και κατάσταση. Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ μας είναι μικρασιάτης, μαχητής, ανεξάρτητος, ανένταχτος και περήφανος. Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ μας δε στηρίζει κανέναν, αλλά στηρίζεται από όλους εμάς. Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ μας είναι όλης της Λέσβου και "έρχεται" από το 1906.

Το "aiolikos-fans.gr" στηρίζει την ανεξαρτησία, την ύπαρξη, τη συνέχεια και την αξιοπρέπεια της ιδέας που λέγεται ΑΙΟΛΙΚΟΣ. Τα όνειρά μας δεν έχουν ούτε ταβάνια, ούτε συμβιβασμούς, ούτε προκαθορισμένα όρια.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΟΛΙΚΟΣ!

ΥΓ1: Ό,τι βήμα πίσω ήταν να κάνουμε, το κάναμε μέσα από την αποδοχή για συνύπαρξη των ονομάτων άλλων ομάδων δίπλα σε αυτό του μεγάλου ΑΙΟΛΙΚΟΥ.-

ΥΓ2: Ό,τι απόφαση και αν παρθεί, ακόμα και αντίθετη απο την άποψη μας, το σίγουρο είναι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τραγουδήσουμε στα γήπεδα όλης της Ελλάδας ξανά το "Ειν' ωρΑΙΟ να 'σαι ΑΙΟ!".-

www.aiolikos-fans.gr"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey