Αποσύρθηκε ο Μιχαλάκης με αιχμές

02/06/2013 - 16:08 Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2013 - 22:38

Mixalakis_Nikos_AELK_Ol_Volou_2-2Με μία σκληρή ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει εμπάθεια ορισμένων, αυτόκλητων και μη, υπερασπιστών του Αιολικού, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης ανακοίνωσε σήμερα το πρωί με προσωπική του δήλωση, την απόσυρση της πρότασής του για την ανάληψη της διοικητικής και οικονομικής διαχείρισης της ομάδας της Μυτιλήνης.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ με τα όσα υποστηρίζει, δεν κρύβει το σεβαστό -από ένα σημείο και μετά- εκνευρισμό του για τη μεγάλη καθυστέρηση των Γενικών Συνελεύσεων του Αιολικού ως προς τη λήψη τελικών αποφάσεων, θετικών ή αρνητικών, στη συγκεκριμένη και κατατεθειμένη πρότασή του, διαμηνύοντας την οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντός του για τα κοινά της ομάδας.

Στη δήλωσή του ωστόσο -η οποία τίθεται στην κρίση του καθενός για τα δίκαια ή άδικα που καταλογίζει- ο κ. Μιχαλάκης σχολιάζει δυσμενώς και χωρίς σαφές επιχείρημα τη διενέργεια δημοψηφίσματος -μιας δημοκρατικής έκφρασης δηλαδή- από το «SL», γύρω από την προοπτική «συγχώνευσης» ΑΕΛΚ και Αιολικού, στη βάση που ο ίδιος είχε αφήσει να διαρρεύσει προ μηνών, δημιουργώντας μία ωφέλιμη διαβούλευση. Αλίμονο όμως να κατακρίνονται στις μέρες μας ενέργειες του Τύπου για την ανάδειξη και έκφραση της κοινής γνώμης, αναφορικά με ζητήματα που συγκεντρώνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτή είναι η έντιμη στάση της δημοσιογραφίας, η οποία προφανώς αγνοείται, δημιουργώντας δυστυχώς προσδοκίες για ύπαρξη "καθοδηγητών" και αναπόφευκτα "καθοδηγούμενων"...

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ εξαπέλυσε μία μάλλον άστοχη και άδικη επίθεση προς τον δημοσιογράφο Νίκο Μανάβη, ο οποίος συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση -όπως έχει δικαίωμα το οποιοδήποτε μέλος ή φίλος του Αιολικού- καταθέτοντας και ο ίδιος πρόταση για το μέλλον της ομάδας.

Στην ουσία της υπόθεσης τώρα, αυτής που ενδιαφέρει άλλωστε το φίλαθλο κόσμο του Αιολικού, στη διάρκεια των πρόσφατων Γενικών Συνελεύσεων εκφράστηκε για πρώτη φορά η πραγματική διάθεση ΑΕΛΚ και Αιολικού να συνεργαστούν. Η ιστορία πλέον θα δείξει, αν η εξέλιξη με τη μη μετάβαση τελικώς της ομάδας της Μυτιλήνης στη διαχείριση του Νίκου Μιχαλάκη, ήταν η ορθή ή όχι.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ:

Mixalakis_episima_orthios1«Είναι σαφές πως μερικοί άνθρωποι κρατάνε χρόνια πίσω το Λεσβιακό ποδόσφαιρο βάζοντας μπροστά «ιστορίες» -πολλές φορές για αγρίους- και δημοψηφίσματα. Με αυτόν τον τρόπο σκυλεύουν πάνω στο πτώμα του Αιολικού, τον οποίο οι ίδιοι σκότωσαν και τον έστειλαν εκεί που είναι τώρα, πουλώντας φθηνό οπαδισμό και εξυπηρετώντας ίδια οφέλη και ποτέ το καλό του Αιολικού -άλλωστε χωρίς αυτόν δε θα υπήρχαν πουθενά.

Κάποιος ανύπαρκτος κ. Μανάβης (ας μας πει τέλος πάντων τι έχει κάνει για τον Αιολικό ο κύριος αυτός), το γνωστό καθοδηγούμενο δίδυμο τοπικής αθλητικής ιστοσελίδας και άλλοι μικροί και μεγάλοι παραγοντίσκοι ορθώνουν τείχη -και πάντα θα το κάνουν- σε κάθε πρόταση που καταθέτει ο Μιχαλάκης.

Και επειδή το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς, και επειδή η Καλλονή κι εγώ προσωπικά έχουμε να ασχοληθούμε με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς που θα μας βρει στην Super League, γνωστοποιώ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Λέσβου και ειδικότερα στους αγνούς φιλάθλους του Αιολικού, πως αποσύρω κάθε πρόταση μου για τον Αιολικό αφήνοντας όλους όσους προανέφερα στην μιζέρια τους.

Γιατί εκείνοι μπορεί να μιλούν για ιστορία αλλά εμείς πρέπει να ξέρουν πως τη γράψαμε και τη γράφουμε και τι πιο σπουδαίο απ' το να γράφεις την ιστορία!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey