Γριπιώτης: "Εγκλωβιστήκαμε στην κλειστή άμυνα"

27/03/2014 - 10:39

Gripiotis_Nea_Erythraia1Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, επισημαίνοντας πάντως πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών απέναντι στους Κυπελλούχους Πειραια και Αθήνας, τονίζοντας παράλληλα, πως η ομάδα της Μυτιλήνης "πλήρωσε" χθες στη Νέα Ερυθραία το γεγονός πως φέτος στο πρωτάθλημα της Λέσβου δεν αντιμετώπισε ισχυρούς αντιπάλους...

Αναλυτικά: "Δεν έχουμε δοκιμαστεί στα δύσκολα φέτος και αυτά τα δύο παιχνίδια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών αποτέλεσαν για εμάς μια καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας και την αγωνιστική μας κατάσταση. Δυστυχώς μετά από αυτή την ήττα δε θα συνεχίσουμε στο θεσμό, όμως οι εμφανίσεις μας απέναντι στους κυπελλούχους του Πειραιά και της Αθήνας, εμένα προσωπικά σε γενικές γραμμές, με αφήνουν πολύ ευχαριστημένο. Το Κύπελλο Ερασιτεχνών δεν ήταν βασικός φετινός στόχος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θέλαμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γινόταν, παρά την οικονομική επιβάρυνση που υφίσταται ο σύλλογος από τις εκτός έδρας μετακινήσεις.

Εκείνο που μας απασχολεί είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική. Απέναντι στον Πανερυθραϊκό εμφανίσαμε κάποιες αδυναμίες, τις οποίες και θα πρέπει να διορθώσουμε εν όψει των μπαράζ. Εγκλωβιστήκαμε στην πολύ κλειστή άμυνα των αντιπάλων, παρά το ότι είχαμε διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού τους και γνωρίζαμε ακριβώς τι θα αντιμετωπίσουμε. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε πρώτοι γκολ έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Αν είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες μας όσο το ματς ήταν στο 0-0, το ματς θα είχε άλλη εξέλιξη και πιστεύω πως θα είχαμε δύγει νικητές, όπως έγινε και με τον Εθνικό."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey