Ο πρώτος τελικός πριν τους... επόμενους!

15/04/2014 - 13:44

Aiolikos_panigyriko_5-0_Diagoras1Μετά κόπων και βασάνων, Κεραυνός Αγίου Δημητρίου και Αιολικός, αγωνίζονται σε λίγη ώρα μεταξύ τους με φόντο τον τίτλο του υπέρ - πρωταθλητή της ΕΠΣ Λέσβου και έπαθλο το εισιτήριο –που «καίει» ιδιαίτερα τον Αιολικό- για τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική!

Μετά από τρεις αναβολές λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στην ακτοπλοΐα, αρκετή ταλαιπωρία σε ότι αφορά στον προγραμματισμό (κυρίως για την ομάδα της Μυτιλήνη) αλλά και γκρίνια για την επιλογή των διαιτητών της αναμέτρησης, οι δύο πρωταθλητές Λήμνου και Λέσβου συγκρούονται σήμερα στο Γήπεδο Ατσικής στις 4 το μεσημέρι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε τελικά ο Γιώργος Παντελαίων, με βοηθούς τις Μπάλιακα και Χατζητζίκα. Ο Αιολικός εξέφρασε μεσοβδόμαδα -ανεπίσημα- αντιρρήσεις ως προ τον ορισμό, δεδομένου ότι η διοίκηση της ομάδας είχε ζητήσει στη διάρκεια της σεζόν την εξαίρεση του Παντελαίων από τους αγώνες της. Κι αυτό λόγω της έντασης που είχε προκληθεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Α' Γύρου με τον Οδυσσέα Ελύτη, όπου ο διαιτητής αδίκησε τον Αιολικό –κατά την άποψη των διοικούντων του- γράφοντας μάλιστα στο φύλλο αγώνα, γεγονότα που όπως δήλωσαν τότε στην πειθαρχική της ΕΠΣΛ δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πρυτάνευσε η λογική και ο Αιολικός δεν τράβηξε περαιτέρω το θέμα με μία έγγραφη ενδεχομένως διαμαρτυρία του και η ΕΠΣ Λέσβου, εμμένοντας στην πραγματικότητα που δεν της δίνει ευχέρεια να επιλέξει άλλον αξιολογημένο ρέφερι αυτού του επιπέδου για το παιχνίδι της Τρίτης, διατήρησε τον ορισμό της, ποντάροντας στον ικανότατο βεβαίως ρέφερι για να διευθύνει έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Για το γόητρο οι Λημνιοί

Keravnos_Agiou_Dimitriou_Limnou_2014Στα καθαρά αγωνιστικά, Κεραυνός και Αιολικός δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών και θα παρουσιαστούν σήμερα πάνοπλοι για τη μάχη του τελικού. Ο Γιώργος Κομνηνός κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες του στις προπονήσεις που προηγήθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας. Εξάλλου δεν έχει άλλες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και θέλει μία καθαρή νίκη που εκτός από την πρόκριση στα μπαράζ, θα δώσει και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν.

Στους Λημνιούς τα πράγματα είναι πιο απλά. Χωρίς άγχος αλλά με μεγάλη θέληση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακριθούν απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο που μετά από πολλά χρόνια μεταβαίνει σαν πρωταθλητής Λέσβου εκεί, για να διεκδικήσει τον τίτλο του υπέρ - πρωταθλητή (είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2010-11 για τον τίτλο του Κυπελλούχου με τελικό σκορ 1-7), θέλουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν και να απολαύσουν το παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους.

Μπορεί στον Κεραυνό να μην έχει εκφραστεί η πρόθεση να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι οι Λημνιοί έχουν σκοπό να κάτσουν να… χάσουν από τον Αιολικό στον τελικό, που έτσι κι αλλιώς δίνει τίτλο πρωταθλήματος!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το "SL" μέσω της διαδραστικής του πλατφόρμας με ταυτόχρονη δυνατότητα σχολιασμού μέσω των δημοφιλέστερων κοινωνικών δικτύων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey