Πεντόβολα στη Λήμνο!

15/04/2014 - 17:50 Τελευταία τροποποίηση στις 15/04/2014 - 23:47

Keravnos_Aiolikos_0-5_1Πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου για τη σεζόν 2013-14 αναδείχθηκε και επίσημα ο Αιολικός, νικώντας μέσα στο Γήπεδο Ατσικής τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου στον τελικό της διοργάνωσης με σκορ 0-5!

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν ανώτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, πήρε προβάδισμα από πολύ νωρίς και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήησης της ανωτερότητάς του από τους πρωταθλητές Λήμνου. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Αιολικός προηγήθηκε με 0-1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Βαγγέλης Σεραφίγκος με ψύχραιμο πλασέ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μιχαλάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Αλεξάκη και την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Θεαγένης Διονυσάτος για το 0-2.

Στη συνέχεια, το τέμπο του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου. Ο Αιολικός είχε την υπεροχή βέβαια και έδειχνε ικανός να σκοράρει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όπως και έγινε προς το τέλος του ημιχρόνου με τον Σεραφίγκο αρχικά στο 37ο λεπτό και τον Διονυσάτο στο 43ο λεπτό για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-4!

Keravnos_Aiolikos_0-5_2Στην επανάληψη, τόσο ο Αιολικός όσο και ο Κεραυνός δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση αφού τα πάντα είχαν κριθεί από πολύ νωρίς.

Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, ωστόσο προς τη λήξη του ματς η ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε και ένα πέμπτο γκολ, φτάνοντας στη γνωστή της φετινή... ταρίφα. Δράστης αυτή τη φορά ο Τόλης Λαλάς, μετά από όμορφη προσπάθεια του Σεραφίγκου, για το τελικό 0-5, που έχρισε τον Αιολικό πρωταθλητή και μάλιστα νταμπλούχο.

Συνθέσεις

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δεσπότης, Μπούμπαρης, Μαρκάκης, Αλεξάκης (83' Τζανετέλλης), Ευαγγελιδάκης, Ποντίκας, Μίρκος (53' Τρακέλλης), Διαμαντάρης, Ραμαντάνης (69' Καράμαλης), Τσακανίδης, Μαρουκάκης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Ζαραδούκας, Καπταγιάννης, Μπαράκης, Γκιάτα, Θ. Διονυσάτος, Καδής, Σαμπάνης (75' Τρύφων), Μιχαλάκης (71' Μαλακός), Λαλάς, Σεραφίγκος

Keravnos_Aiolikos_0-5_3Keravnos_Aiolikos_kosmos1

(Φωτογραφίες: Λημνιακή Φωνή)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey