Με έδρα το "Κ. Κεντέρης" οριστικά στα μπαράζ!

24/04/2014 - 14:33

Την απόφαση να αγωνιστεί ο Αιολικός στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής πήρε τελικά, κατά την τελευταία συνδρίαση του, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις της διοίκησης, η οποία έβλεπε πολύ θετικά τη λύση του "Μιχαλέλειου" Γηπέδου στο Πλωμάρι έπειτα και από την πρόταση του Προέδρου του Αιγέα Στέφανου Σανιδά, τελικώς προκρίθηκε η λύση του Λεκανοπεδίου από τη στιγμή που οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο Αιολικός πήρε χθες από το Δήμο Λέσβου το τελικό "ok" μαζί με το πιστοποιητικό καταλληλότητας και απομένει πλέον να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες με την ΕΠΣΛ και την ΕΠΟ ως προς την οριστική δήλωση της έδρας που θα φιλοξενήσει τους δύο αγώνες της ομάδας της Μυτιλήνης απέναντι στον πρωταθλητή Κυκλάδων Άγιαξ Σύρου (14/5) και τον πρωταθλητή Χίου Ηρακλή Θυμιανών (4/6).

Να σημειωθεί ότι το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής είχε αφεθεί στη... μοίρα του κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού λόγω της ελλιπούς συντήρησης δεν είχε δηλωθεί από καμία ομάδα ως έδρα για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου ή τις αναπτυξιακές κατηγορίες της Super League όπου συμμετείχαν οι ομάδες Κ20 και Κ17 της ΑΕΛΚ. Το τελευταίο διάστημα όμως έχουν εντατικοποιηθεί οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα σήμερα το πρωί φιλοξενήθηκε η εξ' αναβολής αναμέτρηση της ΑΕΛΚ Κ17 με αντίπαλο τον ΟΦΗ (2-1).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey