Έφυγε για να... επιστρέψει ο George!

29/04/2014 - 21:17 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2014 - 21:34

Santis_George_AiolikosΠριν λίγες ημέρες, ο George Santis αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Αιολικό, το προπονητικό τιμ και τους διοικούντες και επέστρεψε στην Αυστραλία, όμως όχι για πολύ, αφού ανανέωσε το ραντεβού του με την ομάδα της Μυτιλήνης για τον Ιούλιο.

Η ιστορία του νεαρού αμυντικού ομογενή, με καταγωγή από τη Λέσβο, που βρέθηκε στο νησί μας μετά τα Χριστούγεννα είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες της "χώρας των καγκουρό", η πρώτη του σκέψη από τη στιγμή που πάτησε στη Μυτιλήνη ήταν να επισκεφθεί μία προπόνηση του Αιολικού. Έτσι και έγινε.

Γρήγορα, έχοντας και συγγενείς στη Λέσβο, απέκτησε καλούς φίλους, πολλούς μέσα από την ομάδα του "ΑΙΟ", ενώ σε συνεννόηση με τη διοίκηση και τον προπονητή, ακολούθησε κανονικά μέχρι και το περασμένο Σάββατο το πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας.

Santis_George_Aiolikos2Μάλιστα, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή στα παιχνίδια της Αθήνας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών με Εθνικό και Πανερυθραϊκό, ενισχύοντας ηθικά τους εν δυνάμει συμπαίκτες του. Ο George Santis δεν είχε δικαίωμα έκδοσης δελτίου φέτος, όμως κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό τη νέα σεζόν, εφόσον ο Αιολικός κερδίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Το Σάββατο αναχώρησε για την Αυστραλία και ο ίδιος αδημονεί για την επιστροφή του στη Μυτιλήνη, επιθυμώντας διακαώς να φορέσει τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Λέσβου, απ' όπου κατάγεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey