Και με Παναθηναϊκό!

05/05/2014 - 12:55 Τελευταία τροποποίηση στις 05/05/2014 - 13:25

Aiolikos_PAO_ApilionΤο μέγεθος του Αιολικού, η ιστορία και η βαριά του φανέλα μόνο άγνωστα δεν είναι στο ευρύ κοινό. Και αν η φιλική συνάντηση με τον Ολυμπιακό αποδεικνύει του λόγου το αληθές, η έτερη πρόσκληση που έφτασε στα γραφεία του συλλόγου της Μυτιλήνης το επιβεβαιώνει περίτρανα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», που κυκλοφόρησε το πρωί, μετά τους «ερυθρόλευκους» και ο Παναθηναϊκός προσκάλεσε τον Αιολικό για μια φιλική συνάντηση στις εγκαταστάσεις "Απήλιον" του Κορωπίου, με την ομάδα νέων του «τριφυλλιού».

Η παρουσία της οικογένειας Τρύφων στο τιμόνι του Αιολικού έχει αποκαταστήσει το πρεστίζ του, οι δύο μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως έχουν υποδεχθεί θερμά την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες και ο Παναγιώτης Τρύφων, ένας άνθρωπος με αποδοχή και αναγνωρισιμότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο καταλύτης αυτής της προσπάθειας.

Οι παράγοντες του Αιολικού, αφού ευχαρίστησαν τη διοίκηση των «πρασίνων», εξετάζουν προσεκτικά το πρόγραμμα των αγώνων τους, ώστε να αποδεχθούν την πρόσκληση. Βάσει όλων των ενδείξεων, πιθανότατη ημερομηνία τέλεσης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι μεταξύ της 3ης (21/5) και 5ης (1/6) Αγωνιστικής των μπαράζ, όταν οι Μυτιληνιοί έχουν το ρεπό τους και η μίνι διακοπή θα ευνοεί την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού στην Αθήνα, προς τέρψη και των φίλων της ομάδας στην Αττική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey