Bούτηξαν στο λιμάνι οι παίκτες! [vid]

02/06/2014 - 00:12

Aiolikos_panigyriko_ErmoupoliO Αιολικός επέστρεψε στη Γ' Εθνική και με το σφύριγμα της λήξης στο Γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, εκεί όπου η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε τον Άγιαξ Σύρου με σκορ 1-2, στήθηκε ένα τρλό πανηγύρι για την άνοδο!

Λίγο αργότερα και ενώ η αποστολή του Αιολικού κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο, το πούλμαν σταμάτησε στο λιμάνι της Ερμούπολης, αφού παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση ήθελαν να γίνουν ένα με τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στις Κυκλάδες για το σπουδαίο αυτό ματς.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σταμάτησε, οι παίκτες του Αιολικού τραγουδούσαν συνθήματα μαζί με τον κόσμο, αποθέωσαν τον Παναγιώτη Τρύφων που τον σήκωσαν στα χέρια και ακολούθως... βούτηξαν στο λιμάνι, κάνοντας τους Συριανούς να τους τραβούν βίντεο και φωτογραφίες!

Πριν λίγη ώρα και ενώ το πούλμαν της ομάδας έφτασε στο λιμάνι, περιμένοντας το πλοίο για την επιστροφή στη Μυτιλήνη, η νύχτα έγινε μέρα, τα τύμπανα χτύπησαν δυνατά και το γλέντι συνεχίστηκε με νέα συνθήματα, που τράβηξαν τα βλέμματα και τα... κινητά Ελλήνων και ξένων επιβατών.

Δείτε το βίντεο με τις μοναδικές στιγμές

{youtube}V8vwAyqOPZg{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey