Κλείνει προπονητή εντός 24ώρου!

03/07/2014 - 15:10

Coach_game_orders1Πολύ κοντά στην επίσημη ανακοίνωση του νέου προπονητή βρίσκονται στον Αιολικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL".

Εντός των επόμενων 24 ωρών αναμένεται να γίνει γνωστός ο εκλεκτός της διοίκησης, που όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει προφορικά και απομένει να έρθει στη Μυτιλήνη, ώστε να οριστικοποιηθούν οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Το ρεπορτάζ του "SL" κάνει λόγο για προπονητή με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του συλλόγου και έχει την προοπτική να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αξιοποιώντας το έμψυχο δυναμικό του, ενώ δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται και οι έξτρα προσθήκες με τη σύμφωνη γνώμη του, που έτσι κι αλλιώς έχει προαναγγείλει η διοίκηση εδώ και κάποιες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις επαφές από πλευράς Αιολικού με τον υποψήφιο στόχο για τον πάγκο της ομάδας ανέλαβε ο Παναγιώτης Τρύφων, o οποίος έχει πάρει πολύ ζεστά το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αν και έγινε προσπάθεια να υπάρξουν ανακοινώσεις σήμερα, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Αιολικού στο Επιμελητήριο, πολυ δύσκολα θα συμβεί αυτό δεδομένου ότι ο εκλεκτός της διοίκησης για τη θέση του προπονητή αναμένεται να φτάσει αύριο στη Μυτιλήνη και μέχρι να πραγματοποιηθεί το τελικό ραντεβού, καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να ρισκάρει τη δημοσιοποίηση των επαφών τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey