Συνέλευση Αιολικού, με συγκεκριμένο παρόν και ευοίωνο μέλλον!

04/07/2014 - 13:14 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2014 - 13:17

aio_syneleusiΒγάζοντας για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μία αύρα αισιοδοξίας για το μέλλον της ομάδας και έχοντας ένα συμβούλιο δυναμικό, με όρεξη για προσφορά και στη νέα χρονιά με κατατεθειμένα τα πειστήρια από την χρονιά που διανύσαμε της αποτελεσματικότητάς του, ο Αιολικός πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, την Τακτική Γενική Συνέλευσή του. Υπό την Προεδρία του Παναγιώτη Ανδριώτη, η Γενική Συνέλευση της ομάδας ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του Αιολικού Σταύρο Γριππιώτη να πραγματοποιεί τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της χρονιάς, που έφερε τον Αιολικό στην κορυφή της Λέσβου και στην Γ΄ Εθνική, χωρίς να έχει αφήσει πίσω του οικονομικές εκκρεμότητες, είτε προς ποδοσφαιριστές, είτε προς προμηθευτές.

Ο Πρόεδρος  της ομάδας Σταύρος Γριππιώτης, αναφερόμενος συχνά στη διάρκεια της ομιλίας του στην καθοριστική συνεισφορά της οικογένειας Τρύφων στην προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσε δικαιωμένος για τις επιλογές της διοίκησής του από το περασμένο καλοκαίρι, που έφεραν τον Αιολικό να εκπληρώνει τους αγωνιστικούς στόχους του και να κατορθώνει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με την τοπική κοινωνία, βγάζοντας προς τα έξω υγεία, αξιοπιστία και προοπτική για την πραγματική αναγέννηση της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης.

Η επιτυχία αυτή, ήρθε με μία αναπόφευκτη υπέρβαση του οικονομικού προϋπολογισμού της ομάδας, δεδομένου ότι έπρεπε να δημιουργηθεί μία πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα σε επίπεδο Αιγαίου, η οποία και θα μπορούσε να ανταποκριθεί και στα κόστη των μετακινήσεων, που λόγω και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και της αναγκαιότητας πραγματοποίησης φιλικών επί Αθηναϊκού εδάφους ήταν μεγαλύτερα απ΄ ότι αρχικά είχαν υπολογιστεί.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού, στη διάρκεια του απολογισμού της χρονιάς, στάθηκε στην πολύτιμη συνεισφορά της ΕΠΣ Λέσβου στην όλη προσπάθεια, αλλά κυρίως στη συνδρομή των ανθρώπων που απάρτιζαν το συμβούλιο, καθώς και των 61 πλήρως οικονομικά τακτοποιημένων μελών του συλλόγου, που στήριξαν με την μηνιαία χρηματική συνδρομή τους την προσπάθεια.

Παρόντες στη Γενική Συνέλευση της ομάδας, πέραν των ανθρώπων της διοίκησης του Αιολικού, ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης κ.κ. Στεργίου και Ντουνιάς, ενδεικτικά οι παλαίμαχοι Λάκης Μέγας και Γιάννης Μανούσος, σύσσωμος ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, παλαιοί παράγοντες της ομάδας και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο αρχηγός Θεαγένης Διονυσάτος. Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι για πρώτη φορά, δεν παρέστη κάποιο πολιτικό πρόσωπο στην Γενική Συνέλευση του Αιολικού που συγκέντρωσε κάτι λιγότερο από 85 άτομα στις εργασίες της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey