Ρεαλιστικός προϋπολογισμός και...πάσα στον κόσμο!

04/07/2014 - 13:19 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2014 - 15:37

aio_syneleusi_Έχοντας για πρώτη φορά στο… κοντέρ του, μία επιτυχημένη προηγούμενη χρονιά όπως παρατήρησε και ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριππιώτης, ο Αιολικός βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να μιλά σε Γενική του Συνέλευση με συγκεκριμένο πλάνο και εκπονημένο προϋπολογισμό, τις προοπτικές της νέας χρονιάς.

Ο κ. Γριππιώτης, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος μαζί με την οικογένεια Τρύφων είναι σε θέση να συνδράμουν με δικά τους έξοδα τον μισό προϋπολογισμό της νέας χρόνιας, στάθηκε σε έξι άξονες συνεισφοράς του συμβουλίου, των φιλάθλων και της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να εξασφαλιστεί το ποσό που απαιτείται για να βγει ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς. Δηλαδή το άλλο μισό του συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει τις 300.000 ευρώ περίπου.

Ο προϋπολογισμός αυτός κρίθηκε από τη Συνέλευση ως ρεαλιστικός, εγκρίθηκε και φυσικά δύναται να διαφοροποιηθεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα με τον όμιλο στον οποίο θα τοποθετηθεί η ομάδα της Μυτιλήνης στην Football League 2 και στα κόστη κοινώς που θα προκύψουν από τις μετακινήσεις.

Από εκεί και έπειτα, ο Σταύρος Γριππιώτης εξειδικεύοντας μαζί με τον Σπύρο Σαλαβό το πλάνο της διοίκησης για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στην εκτίμηση πως στην ομάδα θα προκύψουν έσοδα:

salavos1) 35.000 ευρώ από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, υποσημειώνοντας πως ήδη έχουν αγοραστεί από τον ίδιο και τον Παναγιώτη Τρύφων 100 κομμάτια.

2) 3.500 ευρώ το μήνα από τα μέλη του συμβουλίου.

3) 1500 ευρώ κατ΄ ελάχιστο το μήνα από τα έσοδα των ήδη εγγεγραμμένων μελών και των επιπλέον που θα κληθούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια.

4) 45.000 ευρώ από τα απλά εισιτήρια των 15 εντός έδρας αγώνων, με τον Πρόεδρο να ορίζει για αυτό το νούμερο την εκτίμησή του πως η ομάδα θα κόβει κατά μέσο όρο 300 εισιτήρια σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Φυσικά εδώ η δυναμική του κόσμου του Αιολικού, μπορεί να αυξήσει κατά πολύ το μετριοπαθή αυτό μέσο όρο  που έθεσε  διοίκηση.

5) 10.000 ευρώ από έσοδα από τις ταμπέλες και το όλο ελκυστικό εμπορικό πακέτο που παρουσίασε ο Σπύρος Σαλαβός για την τοπική αγορά.

6) Την προσφορά χορηγιών, με την διοίκηση του Αιολικού να αποκαλύπτει την πρώτη σημαντική συμφωνία ύψους 10.000 ευρώ με το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ασβεστά.

Ποιος είναι ο αγωνιστικός στόχος; «Η πεντάδα» όπως είπε ορθά κοφτά ο Πρόεδρος της ομάδας, που σημαίνει χρονιά πρωταθλητισμού και… ότι προκύψει στο τέλος. Ωστόσο όπως πολύ ορθά διευκρινίστηκε, ο Αιολικός απαιτείται έτσι κι αλλιώς να κάνει πρωταθλητισμό, από τη στιγμή που υποβιβάζονται επτά ομάδες από έναν όμιλο 16 ομάδων…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey