"Αν δεν τα βρουν μαζί μας, θα παίξουμε μόνοι μας στον Ταρλά"

04/07/2014 - 13:28

grippiotisΤο μείζον ζήτημα του Ταρλά, δεν μπορούσε να μην μπει στην ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης και ειδικότερα σε ότι αφορούσε την προετοιμασία της νέας χρονιάς. Ο Αιολικός έθεσε ως αδιαπραγμάτευτο δεδομένο την παρουσία της ομάδας στο νεόδμητο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, για να στηρίξει την πώληση των εισιτηρίων της και τις παροχές που υπόσχεται στους διαφημιζόμενους, τους συνεργάτες και γενικά για τις δραστηριότητες που επιθυμεί να αναπτύξει μία ομάδα επιπέδου πλέον Γ΄ Εθνικής.

Με το μέλος της διοίκησης Στέλιο Αλμπάνη να πραγματοποιεί ξεχωριστή παρέμβαση, τονίζοντας πως από τη μεριά του Αιολικού έγιναν ουκ ολίγες κινήσεις προσέγγισης για συνεργασία με την πλευρά της ΑΕΛΚ, η οποίες δεν έτυχαν ουδέποτε ανταπόκρισης, ο Πρόεδρος του Αιολικού παρουσίασε για μία ακόμη φορά τις θέσεις της ομάδας του σε ότι αφορά το «γηπεδικό».

«Ο Αιολικός επιθυμεί την κοινή παρουσία με την ΑΕΛΚ στο δημοτικό στάδιο της πόλης, δίνοντας ως οφείλει ηθικά και εκ των πραγμάτων το προβάδισμα στην χρήση του στην Καλλονή που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεδομένου όμως ότι η Καλλονή τράβηξε στα άκρα το ζήτημα με την ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωσή της για το θέμα προ ολίγων εβδομάδων, ο Σταύρος Γριππιώτης για πρώτη φορά σήκωσε το γάντι και απάντησε ανοιχτά:

«Για εκείνους που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα, αλλά προφανώς κάνουν ότι δεν τα γνωρίζουν, καλό θα είναι επιτέλους η Καλλονή να αντιληφθεί ότι μιλάμε για την φυσική έδρα του Αιολικού εδώ και 40 χρόνια και να έρθει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί μας να συζητήσουμε για το παραχωρητήριο. Αν δεν έρθει, βάσει ΚΑΠ –τον οποίο ανέγνωσε- ο Αιολικός θα λάβει αποκλειστικό παραχωρητήριο και σε αυτήν την περίπτωση, θα αγωνίζεται μόνο εκείνος στον Ταρλά».

Για τον τρόπο που θα βρεθεί η χρυσή τομή, σε ερώτηση των μελών, ο Πρόεδρος του Αιολικού ήταν ξεκάθαρος, καλώντας εμμέσως τους διοικούντες της Καλλονής να θυμηθούν πως διαπραγματεύτηκαν την κοινή έδρα τους πέρυσι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, αλλά και το δεδικασμένο του Δήμου Χανίων με τον Πλατανιά και τον ΑΟ Χανίων. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Σταύρος Γριππιώτης τόνισε ότι θέση του Αιολικού είναι να αγωνιστούν και οι δύο ομάδες στον Ταρλά, με το προβάδισμα στην Καλλονή που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, καλώντας για μία ακόμη φορά την πλευρά της Καλλονής να συναινέσει και να καθίσουν από κοινού να διαμορφώσουν την κοινή γραμμή τους για το γήπεδο.

Ο Σταύρος Γριππιώτης μίλησε και για την προοπτική αξιοποίησης του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας με έξοδα της ομάδας, τονίζοντας πως «η περίπτωση εξετάζεται και αν προχωρήσει, οφείλω να σημειώσω ότι δεν πρόκειται να αποκλείσουμε από εκεί τους αγώνες του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey