Ανοικτή η "πρώτη" (23/7) στο Ενωσιακό!

19/07/2014 - 11:17

Aiolikos_pano1Την ερχόμενη Τετάρτη (23/7) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Αιολικού και η έναρξη της προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Γούτη.

Η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, με ώρα έναρξης τις 17:30 και θα ανοικτή προς το φίλαθλο κοινό του νησιού, που θα μπορέσει έτσι να πάρει μια πρώτη μικρή γεύση από το νέο ρόστερ και φυσικά τον νεοπροσληφθέντα κόουτς.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και το ρόστερ του Αιολικού εν όψει της απαιτητικής FootbLL league 2, με την ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης να "χτυπά" σε πολλαπλά μέτωπα, θέλοντας να κλείσειτις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από παίκτες που αναζητούνται κυρίως εκτός νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" ο Βαγγέλης Γούτης και η διοίκηση επιθυμούν η ομάδα να ενισχυθεί με έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αμυντικό χαφ, έναν επιτελικό μέσο και έναν επιθετικό.

Παράλληλα, καθημερινά βρίσκονται σε επαφές με παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στη Λέσβο, νεαρής ηλικίας και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey