Τεχνικός διευθυντής ο "Νίλσεν"

19/07/2014 - 11:25 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2014 - 11:34

Dionysatos_Aiolikos_Peristeri_Agiasos1Ο Θεαγένης Διονυσάτος μπορεί να "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με τη λήξη της περσινής σεζόν και την επίτευξη του μεγάλου στόχου, της ανόδου δηλαδή στη Football League 2, ωστόσο ήταν δεδομένο πως παραμένει στις επάλξεις και στην οικογένεια του Αιολικού από διοικητικό πόστο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, ο "Νίλσεν" αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του συλλόγου, σε μια περίοδο που ο Αιολικός δείχνει εμπράκτως πως ανεβαίνει σταδιακά επίπεδο και στελεχώνεται με δικά του παιδιά, για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και ενωμένη σα μια "γροθιά".

Αξίζει να σημειωθεί, πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο Διονυσάτος έχει άψογη συνεργασία τόσο με τον νέο προπονητή, όσο φυσικά και με τους διοικούντες στο πλαίσιο του μεταγραφικού σχεδιασμού. Και σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" ήταν προσωπική επιθυμία της οικογένειας Τρύφων να αναλάβει τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης, που εύχεται καλή σταδιοδρομία στον "Νίλσεν": "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ Αιολικού Μυτιλήνης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνεργασία της ομάδας μας με έναν πρώην ποδοσφαιριστή μας, τον Θεαγένη Διονυσάτο, από το πόστο του τεχνικού Διευθυντή. Να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey