Επίσημη "πρώτη" με παλμό και προσδοκίες!

23/07/2014 - 19:43 Τελευταία τροποποίηση στις 23/07/2014 - 19:53

aio_prwtiΟ μοναδικός παλμός της κερκίδας που ήταν κατάμεστη από τα μέλη του Συνδέσμου των Φιλάθλων του Αιολικού στη Μυτιλήνη, η αποφασιστικότητα που απέπνεε η διοίκηση της ομάδας στις δηλώσεις και στις εκφράσεις των μελών της, η όρεξη των ποδοσφαιριστών για μία σημαντική πρόκληση της καριέρας τους και η σοβαρότητα του νέου προπονητή των «κυανολεύκων» Βαγγέλη Γούτη, αποτέλεσαν την εγγύηση για μία επιτυχημένη νέα χρονιά για την ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης, που πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα την επίσημη πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, στο Ενωσιακό γήπεδο της Θερμής.

30 ποδοσφαιριστές μεταξύ αυτών και τέσσερις υπό δοκιμή, μπήκαν στα πρώτα βάσανα της χρονιάς τρέχοντας παρέα με τον περσινό προπονητή τους Γιώργο Κομνηνό που έδινε το παράγγελμα, αφού προηγουμένως πέρασαν από τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ανάμεσά τους και οι Αναιρούσης, Παπαλόπουλος και Χρήστος Μουτζούρης, καθώς και οι Μίχος, Μπράκουλα, Έρι, Τριλιανός και ο Μεσσήνιος επιθετικός Γεωργιόπουλος.

Ο Σταύρος Γριππιώτης δίνοντας το στίγμα για τη νέα χρονιά, προανήγγειλε έξι μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητα της διοίκησης, είναι να ενισχυθεί με ότι καλύτερο υπάρχει στην εγχώρια αγορά για να χτίσει τον Αιολικό του μέλλοντος.

goutis_aio«Θα ενισχυθούμε σημαντικά και ανάλογα με την πορεία μας, είμαστε διατεθειμένοι σε κάθε περίπτωση να κάνουμε την υπέρβαση. Όμως δεν είναι στόχος μας να αγοράσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα, με πολλά δικά μας παιδιά στη σύνθεσή της, που θα κάνει πρωταθλητισμό και ότι μετά προκύψει».

Το συγκλονιστικό παρόν των φίλων της ομάδας στο γήπεδο, που δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική κίνηση στην αγορά διαρκείας όπως επεσήμανε η διοίκηση, αποτέλεσαν οιωνούς μίας ακόμα καλύτερης χρονιάς από την περσινή.

Ας σημειωθεί ότι στον Αιολικό έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές από τη Super League και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωσή τους, ενώ πιθανότατα αύριο να φτάσουν στο νησί τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 και Κ17 του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αγωνιστούν ως δανεικοί, έχοντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League…

H προετοιμασία του καλοκαιριού θα συνεχιστεί στο "Κ.Κεντέρης"και στο γηπεδάκι της Αγίας Μαρίνας όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey