To "πάρε-δώσε" του καλοκαιριού!

30/07/2014 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 30/07/2014 - 13:46

aio_prwtiΟ Αιολικός άφησε το τοπικό πρωτάθλημα, σε μια αγωνιστική παρένθεση την οποία όλοι στην ομάδα της Μυτιλήνης απεύχονται να ζήσουν ξανά, και επιστρέφει δριμύτερος μεν αλλαγμένος δε στις εθνικές κατηγορίες, με όρεξη για νέες διακρίσεις σε μια σεζόν ιδιαιτέρως απαιτητική.

Μέχρι σήμερα, ο Αιολικός έχει προχωρήσει σε σημαντικές ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό του, αρχής γενομένης με την πρόσληψη του Βαγγέλη Γούτη στον πάγκο του. Ο Γιώργος Κομνηνός παρέμεινε στο τεχνικό τιμ και θα συνεργαστεί με το νέο προπονητή από το πόστο του γυμναστή, ενώ ο Θεαγένης Διονυσάτος θα είναι ο άνθρωπος - κλειδί της ομάδας, έχοντας "κρεμάσει" πια τα παπούτσια του, αναλαμβάνοντας τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών, μόλις 10 είναι εκείνοι που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν από το περσινό ρόστερ. Πρόκειται για τους Γόμο, Καδή, Καπταγιάννη, Μαλακό, Μιχαλάκη, Μ. Μουτζούρη, Ν. Μπαράκη, Γ. Σαμπάνη, Μ. Σαμπάνη και Σεραφίγκο.

Από την μεταγραφική αγορά της Λέσβου, ο Αιολικός απέκτησε τους Μυτιληνιούς Χρήστο Μουτζούρη, Κλεομένη Παπαλόπουλο και Νίκο Αναιρούση από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, τους Γιώργο Μαγγανά και Δημήτρη Μπράκουλα από την ΑΕΛΚ Κ20, τον Δημήτρη Κούμπα από τα Λιονταράκια και τον Νίκο Τριλιανό από τον Άρη Αιτωλικού.

Μεταγραφικές κινήσεις έγιναν όμως και εκτός νησιού, με τους Σπύρο Μίχο (Αστέρας Βάρης), Απόστολο Παπαζούδη (Κηφισιά), Άγγελο Γεωργιόπουλο (Πανναυπλιακό), Χριστόφορο Πασσαλίδη (Ολυμπιακός Κ20), Δημήτρη Γκούτσιο (Ολυμπιακό Κ20) και Παντελή Μιχαλακέλλη (Ολυμπιακό Κ20) να φοράνε φέτος την κυανόλευκη φανέλα.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αιολικού τονίζει πως απομένουν τέσσερις ή πέντε προσθήκες για να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η οποία συνεχίζει τις προπονήσεις στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey