Έπεισε και ανακοινώνεται ο Τόρες!

30/07/2014 - 20:54

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση του Αιολικού της απόκτησης του Ισπανού μέσου Ντιέγκο Τόρες, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και περνά από το μικροσκόπιο του Βαγγέλη Γούτη.

Ο 22χρονος μέσος, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Καλλιθέα και στη Football League, έχει εντυπωσιάσει τους διοικούντες τον Αιολικό, οι οποίοι άναψαν το πράσινο φως για την απόκτησή του. Εξάλλου, ο Βαγγέλης Γούτης είχε συλλέξει πολλές πληροφορίες για τον Τόρες από τους ανθρώπους της Καλλιθέας, με τον Ισπανό να επιβεβαιώνει τις συστάσεις που τον συνόδευσαν στη Μυτιλήνη από τις πρώες κιόλας προπονήσεις του με τους κυανόλευκους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντιέγκο Τόρες, εκτός από τη μικρή του θητεία στην Ελλάδα, έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Ποντεβέδρα, Θέλτα Βίγκο, Μοντανιέρος και Κλαμπ Λέμος στην Ισπανία.

Πέρυσι είχε μόλις 5 συμμετοχές με την Καλλιθέα (3 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο), όμως ταλαιπωρήθηκε από έναν ύπουλο τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, που τον άφησε εκτός προπονήσεων για τρεις ολόκληρους μήνες. Έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Καλλιθέα, παρά το ότι είχε υπογράψει -ερχόμενος στην Ελλάδα- διετές συμβόλαιο, ενώ πριν την κρούση του Αιολικού είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του τόσο ο Παναιγιάλειος όσο και ο Πανηλειακός.

Οι πληροφορίες του "SL" κάνουν λόγο για τελική θετική εισήγηση του Βαγγέλη Γούτη και επίτευξη προφορικής συμφωνίας ανάμεσα στη διοίκηση του Αιολικού και τον ποδοσφαιριστή, που έχει μείνει εντυπωσιασμένος από το νησί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey