Μετά τον Τόρες, ο επιθετικός και άλλοι τρεις!

31/07/2014 - 15:13 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2014 - 16:18

Mendy_Christian_VyzasMegaron_2013-14Στον Αιολικό δείχνουν αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν και η επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες είναι μονάχα η αρχή.

Η διοίκηση, σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, κινείται μεθοδικά ως προς την ολοκλήρωση των μεταγραφών και είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Μυτιλήνης στοχεύει σε παίκτες από το "πάνω ράφι", ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος και ιδιαιτέρως ανταγωνιστική στον όμιλο της Football League 2, όπου θα τοποθετηθεί.

Με κλεισμένο τον Ντιέγκο Τόρες, που κάνει ήδη προπονήσεις με τον Αιολικό, έχει καλυφθεί η θέση του "10ριου" και το μόνο που απομένει είναι να έρθει στη Μυτιλήνη και ο μάνατζερ του παίκτη για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών της συμφωνίας.

Ο Βαγγέλης Γούτης έχει ζητήσει επιθετικό και ο Τεχνικός Διευθυντής Θεαγένης Διονυσάτος έχει στοχεύσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τις οποίες χειρίζεται μαζί με τη διοίκηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL", στον Αιολικό έχει προταθεί ο 22χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός Κριστιάνο Μεντί, που πέρυσι αγωνίστηκε σε 17 ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων στη Footbal League, σκοράροντας 2 γκολ. Ωστόσο εξετάζονται πολλές ακόμα περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων σέντερ φορ με μεγαλύτερη εμπειρία από τις ιδιαιτερότητες των ελληνικών πρωταθλημάτων και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο. 

Παράλληλα, οι διοικούντες τον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους σε τρεις ακόμα υποψήφιους στόχους, έναν τερματοφύλακα, έναν μπακ και έναν αμυντικό μέσο, ενώ δεν αποκλείεται -ανεξαρτήτως τι αποτέλεσμα θα έχει η υπόθεση του Σενεγαλέζου φορ- να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης στη γραμμή κρούσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey