Πλησιάζει ο Γάλας, μακριά ακόμα ο Σιλιγαρδάκης

31/07/2014 - 21:38 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2014 - 23:03

Galas_aelk_paok1Η πρόθεση της διοίκησης του Αιολικού ήταν εξαρχής να δημιουργηθεί μια ομάδα με ποδοσφαιρικό μέλλον, που θα βασίζεται κυρίως σε ντόπιους ποδοσφαιριστές. Και οι μέχρι τώρα κινήσεις αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης συνεχίζουν αρκετοί Μυτιληνιοί παίκτες του περσινού ρόστερ, αποκτήθηκαν νέοι με περγαμηνές που έχουν θητεύσει από μικρή ηλικία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου και πλέον στο στόχαστρο μπαίνουν και μερικοί με παραστάσεις από τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο λόγος για τον Νίκο Γάλα, έναν ποδοσφαιριστή που δοκίμασε την τύχη του στους νέους του Πανιωνίου, αλλά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αιολικό, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική τις σεζόν 2005-06 (11 ματς) και 2006-07 (29 ματς - 5 γκολ), παίρνοντας μεταγραφή για τον Ιωνικό, όπου αγωνίστηκε 43 φορές στη Β' Εθνική, σκοράροντας 1 γκολ. Από το 2011-12 ο Γάλας έπαιξε στην ΑΕΛΚ, μετρώντας 3 γκολ σε 57 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 12 έγιναν πέρυσι στη Super League. 

Στον Αιολικό δεν το κρύβουν πως ο παίκτης τους ενδιαφέρει, έχοντας σχηματίσει εξαιρετική άποψη για εκείνον και ο Βαγγέλης Γούτης. Ο Γάλας έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΑΕΛΚ, ωστόσο έχει στα χέρια του προτάσεις και από άλλες ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το Σαββατοκύριακο.

Siligardakis_aelk_pierikos1Αναφορικά με τον Χάρη Σιλιγαρδάκη, έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία που φόρεσε σε 54 ματς τη φανέλα της ΑΕΛΚ τα τελευταία 2,5 χρόνια, το ρεπορτάζ του "SL" επιβεβαιώνει την ύπαρξη πρότασης.

Μάλιστα τις επαφές έχει αναλάβει ο ίδιος ο Παναγιώτης Τρύφων, όμως οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα μακριά από μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Για τον 32χρονο αμυντικό μέσο ενδιαφέρεται και η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ, ενώ "αγκάθι" στη συνεργασία του με τον Αιολικό αποτελεί το γεγονός πως η οικογένεια του πρόσφατα μετακόμισε από τη Λέσβο, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους Καλλονιάτες, προσδοκώντας στην εύρεση μιας νέας ποδοσφαιρικής στέγης πιο κοντά στην Αττική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey