Απομακρύνεται ο "Σίλι", επέστρεψε ο "Παπ"

01/08/2014 - 15:23 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2014 - 15:46

Siligardakis_aelk3Το "SL" σας ενημέρωσε χθες για την ύπαρξη πρότασης από τη διοίκηση του Αιολικού προς τον Χάρη Σιλιγαρδάκη, τονίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες ως προς την υλοποίηση της μεταγραφής και το σημερινό ρεπορτάζ επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΑΕΛΚ, συζήτησε με τους ανθρώπους του Αιολικού και είδε αρχικά με καλό μάτι την πρόταση που του κατατέθηκε. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί άνετα να βρει ένα καλό επαγγελματικό συμβόλαιο σε ομάδα της Football League, κάτι που όπως όλα δείχνουν του έχει προσφέρει ο ΑΟ Χανίων, καθιστώντας αδύνατη τη μετακίνησή του σε ομάδα της Γ' Εθνικής.

Στον Αιολικό βέβαια έχουν αποδείξει ότι είναι αποφασισμένοι να "ψωνίσουν" από το "πάνω ράφι" και έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τους επόμενους στόχους τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με έμπειρο ποδοσφαιριστή και θητεία σε αρκετές ομάδες της Β' Εθνικής, που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

papadopoulos_benfica_luxembourg5Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις του Αιολικού συμμετέχει πλέον και ο νεαρός Μυτιληνιός επιθετικός Θωμάς Παπαδόπουλος, που επιστρέφει στον Αιολικό μετά από ένα διετές πέρασμα από την FC Rapid Mansfeldia Hamm Benfica του Λουξεμβούργου και τον Οδυσσέα Ελύτη.

Ο παίκτης αποτελεί εισήγηση της διοίκησης και ο Βαγγέλης Γούτης έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την τεχνική του κατάρτιση, προσθέτοντας μια ακόμα λύση στη γραμμή κρούσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey